- Příspěvek #219324
- Nahlásit
Určitě si kalendář koupím, ale ještě je čaaaaaas 🙂 až na konci roku.
Já ho chci takyyy !
Jdu se kouknout na začátek,jak si ho mám objednat🙂)))!
No, tak na to si počkám. 🙂 🙂
Hihi, já jsem na tyhle věci náhodou moc šikovná;)!
Tuhle jsem něco měla poslat přes Balíkovnu, spetla jsem si to se Zásilkovnou, prošla jsem martýriem přihlašování , nechtělo mi to taky věřit, že nejsem robot , pak jsem to s velkou slávou zaplatila a odeslala sama sobě🙂))
Napodruhý jsem se dostala až k tomu boxu, jenže ten se mi nechtěl otevřít, byla jsem už úplně s nervama na huntě, volala jsem dceři a křičela do telefonu: “A nebudu to dělat!”, jako to říkala ona ve čtyřech letech, když jí něco nešlo.🙂))
Dostala jsem klasickou ajťáckou radu, ať vypnu a zapnu telefon a pak už to šlo jako po másle🙂)
Udělám průzkum v rodině a taky musím objednat, budou Vánoce a tak 😁
😂
Určitě si kalendář koupím, ale ještě je čaaaaaas 🙂 až na konci roku.
Anonymní:Určitě si kalendář koupím, ale ještě je čaaaaaas 🙂 až na konci roku.
To si budete muset koupit ale nějaký jiný 😂
😀 Teda úplně přesně nevím, jak to myslíte. 😀
Ale je skoro fakt, že to je taková limit edice, budeme jich mít “jen” teď objednávky + max 10 20 navíc, protože jsou počty, které tiskárna dělá a nedělá, samozřejmě před svátky se nic nestíhá (já stíhám, tiskárna a dopravci ne) a v lednu už to nikoho nezajímá, takže kdo by chtěl mít doma kalendáře, kterých už se nikdy nezbaví…
Hehe, to píšu, jako že se nikomu nebude ten kalendář líbit. 😀
Myslím to tak, že když ho neobjedná teď, tak ho nebude mít. Pár navíc jich mít asi budete, kvůli tomu zaokrouhlení té tiskárny, no ale to je otázka, kolik, to můžou být taky tři kusy. Dáte těsně před tiskem vědět, že jich určitě bude pět navíc a během pěti minut budou rozebrané.
Doron:Já ho chci takyyy !
Jdu se kouknout na začátek,jak si ho mám objednat🙂)))!
Povedlo se????🤣 A pokud jo, tak bacha - doručení BA-LÍ-KOV-NOU!! 😂
Anonymní:Určitě si kalendář koupím, ale ještě je čaaaaaas 🙂 až na konci roku.
No toho času právě moc není. Jak jsem osvětlovala - musíme zadat tiskárně počet podle objednávek. A zadávat právě budeme už v září.
To su ráda, že to Zrzavci zařídí.
Jdu si na dovolenou.
Jak du? Já myslela, že už seš na dovolený.
Se podívej do mailu. A nikomu to neříkej, nebo už nebudu moct chodit na žádné psí to, image kaput.
Fíí ha🙂
já si občas kupuji kalendář klidně v březnu až dubnu. 🙂
Tak Vám máme jeden rezervovat s dodáním v dubnu? 😀 😀
Chingis:já si občas kupuji kalendář klidně v březnu až dubnu. 🙂
Taky to někdy u nás tak dopadne….třeba letos byl doma kalendář až v březnu no…kapesní diář ten nezapomenu koupit-to je můj externí druhý mozek, ale stolní jo, ten zapomenu klidně….ale tenhle, ten chci vidět už od 1.1. a bude mi každej den zvedat náladu 😉 už se na něj těším!
Já taky, zcela neskromně, protože už mám v ruce vzorek a fakt se těším, až mi bude stát na stole - nejsem někdo, kdo se chválí, ale ono tohle ani není nějak moje zásluha , to přišlo samo a práce zbyla na paní nakladatelku, která tomu vdechla život. A opravdu je to zase něco, co podle mne bude dělat radost a proto já mám právě radost. Ešivá jsem to nějak dobře vysvětlila, že to není pýcha autorská, ale čistá radost.
A proto jsem objednala 2, jeden pro sebe a druhý někomu pro radost a přemýšlím, jestli té radosti nechci dělat víc, v tom případě bych měla málo🙈