Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 27.11.2024, 06:39:55
Doufám, že jo, ale křupe mi tam u páteře a žebro. No tím, že jsem nemocná s páteři mám korzet a ten mi teď pomáhá. Nenosila jsem ho a jak ráda si ho teď dám.
Čekala jsem od pondělka, že jako naraženina, ale to křupáni mě přesvědčilo, že musím jet. Tak uvidíme, čekám až se můj zbudí a jedeme do Krnova….uf. Nerada, ale asi se nedá nic dělat, aspoň ten rentgen i když co nadělají, nic😜.
Jojo chlupáči leží tady u mě a já jen sedím a čekám👍.
No já právě nevím co mám od Krnova čekat, ale je to nejblíž kam dojedu, řídím já.
Dája
Vy nejste z Bruntálu, to bude v pohodě. Mě právě nejvíc štve ta rivalita mezi Bruntálem a Krnovem, to vždycky doktoři na příjmu pacientovi dávají sežrat. V Bruntálu mně řekli: Běžte si do Krnova, kde vám to pokazili, a přijedu do Krnova, tak je to: A proč vás poslali sem, však je v Bruntálu taky nemocnice. 🙄
Taky jsem jednou spadla ze stromu. Lezla jsem v kroksách na broskev stříhat větve. Kroksa uklouzla a už jsem letěla. Naštěstí to nebyl vysokej strom, ale cestou jsem potkala židli, po který jsem tam lezla. Týden v pohodě, jezdila jsem na koni, chodila do práce, chodila s psíkama. Až když jsem týden na to u našich odvozila fůru dřeva do kolny, hnulo se mi zlomený žebro a to byla bolest……na chýře jsem dostala děsně vynadáno, že jsem si mohla propíchnout plíci, ale ono to prostě ten týden vůbec nebolelo.
Tak hlásím, že jsem po rentgenech a bylo mi řečeno toto, že nevidí nic zlomeného, ale nevidí ty poslední žebra protože já jsem od páteře deformovaná. Tak říkal, že pokud bych špatně dýchala okamžitě přijet nebo volat záchranku. Dostala jsem injekci proti bolesti a na dva týdny klidoví režim ( to určitě🙃).
No a nemocnice pro mě šílená a to, že orientace na prd, velice stará tak, že má různé zákoutí 😉, obrovský chaos.