- Příspěvek #227810
- Nahlásit
já se picnu.
nemůžeš, máš funkci, naopak dostaneš ratízko. Z brambory.
já se picnu.
nemůžeš, máš funkci, naopak dostaneš ratízko. Z brambory.
Hlavně aby bylo kulatý. 😀
Jistě, ke každé funkci se pojí kulaté razítko. A vidělas někdy hranatou bramboru? 😀
Čekám na poště a tak si to tak tady čtu. Jako ten komiks není vůbec špatný nápad, do toho nějaká vymalovánka tam, hra, … Já jsem pro
Rezzzy:Čekám na poště a tak si to tak tady čtu. Jako ten komiks není vůbec špatný nápad, do toho nějaká vymalovánka tam, hra, … Já jsem pro
No hurá!! první příznivec!😊..Já ho normálně vidím-ten komix…Megí🙏Zrzavcí🙏..
Jó a dnes mi došel kalendář😇..na poště mi paní hlásí “vy jste Bobča?”s velkým úsměvem..to bylo milý🌺..říkám “ano ano”🤗Nemohla jsem balíček rozbalit,tak betelně to bylo zabalené✔️..Tak jsem jen listla,a jak bude chvilka,začnu číst..Knihu teda nemám ještě celou přečtenou,ale k tomu dojde..Je poutavá,ale fakt nestíhám..
Mám 3 děti, tak si myslím, že by to bylo opravdu fajn. A klidně bych tam dala i na každé číslo nějaký úkol se psem, třeba nauč ho to a to a jednoduchý náhod pro dítě.
Jsem ostuda, knihu ještě ani nemám, ale mám ji v plánu, až teda vypakuju děti z ložnice a můžu si tam svítit na čtení. Čtu jen elektronickou, ale tu Ohaří potřebuji papírovou.
Kalendář je super
Ad komix - dámy moje, já bych ráda, ale prostě mám jen omezený čas, chodím do prasé, mám ohaře, muže, domácnost, stavbu, ………… to nejde 🙂 jednou třeba, ale tetkonc ne. protože největší potíž je v ymyslet ten příběh, kdy nepřijde, nezlomíte to v sobě.
Zrzavci:Ad komix - dámy moje, já bych ráda, ale prostě mám jen omezený čas, chodím do prasé, mám ohaře, muže, domácnost, stavbu, ………… to nejde 🙂 jednou třeba, ale tetkonc ne. protože největší potíž je v ymyslet ten příběh, kdy nepřijde, nezlomíte to v sobě.
No a máme tady novou objevenou větu “ chodím do PRASÉ” 🤣🤣🤣se mi to líbí.
Dája .
Tak zdarec jdu do prasé😉.
Dája