já se picnu.
nemůžeš, máš funkci, naopak dostaneš ratízko. Z brambory.
já se picnu.
nemůžeš, máš funkci, naopak dostaneš ratízko. Z brambory.
Hlavně aby bylo kulatý. 😀
Jistě, ke každé funkci se pojí kulaté razítko. A vidělas někdy hranatou bramboru? 😀
Čekám na poště a tak si to tak tady čtu. Jako ten komiks není vůbec špatný nápad, do toho nějaká vymalovánka tam, hra, … Já jsem pro
Rezzzy:Čekám na poště a tak si to tak tady čtu. Jako ten komiks není vůbec špatný nápad, do toho nějaká vymalovánka tam, hra, … Já jsem pro
No hurá!! první příznivec!😊..Já ho normálně vidím-ten komix…Megí🙏Zrzavcí🙏..
Jó a dnes mi došel kalendář😇..na poště mi paní hlásí “vy jste Bobča?”s velkým úsměvem..to bylo milý🌺..říkám “ano ano”🤗Nemohla jsem balíček rozbalit,tak betelně to bylo zabalené✔️..Tak jsem jen listla,a jak bude chvilka,začnu číst..Knihu teda nemám ještě celou přečtenou,ale k tomu dojde..Je poutavá,ale fakt nestíhám..
Mám 3 děti, tak si myslím, že by to bylo opravdu fajn. A klidně bych tam dala i na každé číslo nějaký úkol se psem, třeba nauč ho to a to a jednoduchý náhod pro dítě.
Jsem ostuda, knihu ještě ani nemám, ale mám ji v plánu, až teda vypakuju děti z ložnice a můžu si tam svítit na čtení. Čtu jen elektronickou, ale tu Ohaří potřebuji papírovou.
Kalendář je super
Ad komix - dámy moje, já bych ráda, ale prostě mám jen omezený čas, chodím do prasé, mám ohaře, muže, domácnost, stavbu, ………… to nejde 🙂 jednou třeba, ale tetkonc ne. protože největší potíž je v ymyslet ten příběh, kdy nepřijde, nezlomíte to v sobě.
Zrzavci:Ad komix - dámy moje, já bych ráda, ale prostě mám jen omezený čas, chodím do prasé, mám ohaře, muže, domácnost, stavbu, ………… to nejde 🙂 jednou třeba, ale tetkonc ne. protože největší potíž je v ymyslet ten příběh, kdy nepřijde, nezlomíte to v sobě.
No a máme tady novou objevenou větu “ chodím do PRASÉ” 🤣🤣🤣se mi to líbí.
Dája .
Tak zdarec jdu do prasé😉.
Dája
Předpokládám,, že nejen Daja, už je z prasé doma 🙂 .
A tak bych chtěla říct, že jsme s Megi vymyslely:
VÁNOČNÍ AKCI NA PODPORU ÚTULKŮ.
Neboli - od teď, kdo koupí kalendář a do poznámky napíše- útulek a jeho jméno, kam to chce směřovat, tak polovina mého honoráře a polovina honoráře pro Megi půjde pro daný útulek.
Víc třeba asi netřeba psát.
Dobre ranko😉,
no Dája ta je v prasé😂furt, ale velká pro Vás holky zase pochvala, jste dušičky zlaté😍.
Dája
Já jen dodám takovou asi podstatnou věc - že to nemusí být útulek jen psí, klidně i kočičí, nebo tak.
P.S. Dája stále v prasí? 😀
Dobre ránko😉,
jojo Dája stále v prasí🤣!!!
Jak milé, že si někdo vzpomene, že i 😂prasuju.
Dája😜
Jestli je Dája v prasí i tetkon, tak je to otrokářství 😀
(jsem si nevšimla, díky tomu, co se teď u nás děje, že jste psala, omlouvám se)
Dobre ranko😉,
Dája ve 22:15:1hod. už opravdu v prási není.
Dája čeká až se rozední a může pro změnu jet do nemocnice.
Dája totiž spadla v koupelně na vanu a má asi zlomené, naražené žebra a páteř.
Dája čeká na rentgen.
Dája je v bolestí, ale i tak jsme včera byli v prasi a caniskovaly jsme🙃.
Dája
Dajo!!! Proboha!! Co jste dělala? Myla jste kachlicky, že jo? Chudero,to musí bolet jak svina. Dejte pak vědět, jak jste na tom.
Dájo, doufám, že jsou to jen naraženiny (i když bolí snad víc než zlomeniny) a že vás vaši malí chlupatí canisterapeuti brzy uzdraví
Ale prd jsem myla kachle😜, prostě jsem uklouzla jak jsem pajdavá s tou levou nohou co čeká koleno na nové a už jsem letěla. Vana byla moc blízko, tak, že ruka do vany a tělo mimo.
No bolí to jak sviňa, a už se zraněním pohybuji od pondělka.
Dája
Dájo, přeji co nejbrzičkovatější uzdravení 🍀🌹. Stačí, že jsem katastrofista já.
Dájo to budou naraženimy nebo zhmožděniny, bolí to víc než zlomeniny…s těmi by jste nemohla fungovat, tak jak popisujete….tak držím palce ať je brzo lépe…