- Příspěvek #226846
- Nahlásit
Jo, vyzvedněte si to všici rychle, ať mám co nejdřív ostudu, děkuju. 😀
Jo, vyzvedněte si to všici rychle, ať mám co nejdřív ostudu, děkuju. 😀
Zrzavci:Líbí? Líbí? Dekuju za poklonu.
Děkuji, děkuji. Už je doma, ale nechám si ho na “podstromeček”.
mám napsat 120 emailů,
Tak už jenom 119. Já objednala a zaplatila jeden kalendář a jeden taky přišel.
Děkuju, děkuju,
to není ten problém, problém je to, že jeden z kalendářů měl na sobě napsané jméno, a ten neměl jezdit na žádný výlet. 😀
Rozumím. Ale předpokládám, že když někdo obdrží kalendář s cizím jménem, tak ho vrátí. Přesněji řečeno, dá vám vědět.
Já stále čekám, snad příští týden bude doma
Hurá, stihla jsem to, mám vyzvednuto, nakoukla jsem a uschovala pro nás i ten druhý pro neteř pod stromeček. Děkuji moc za věnování i krásnou práci 👍👍👍👍👍♥️
megi-the-pes:Děkuju, děkuju,
to není ten problém, problém je to, že jeden z kalendářů měl na sobě napsané jméno, a ten neměl jezdit na žádný výlet. 😀
Tak jsem si vyzvedla balíček, krabici bohužel roztrhla a vyhodila a až doma jsem si všimla, že je do mých kalendářů, zaklíněn kalendář pro Fifi s věnováním 🤦♀️, a to bude teda na tuty ten, co tu Megi shání. Upřímně, radši bych kalendář doplatila a Fifi si nechala, kdyby to šlo….ale to vono to asi nepůjde, že jo…aby dostala Fifi jiný kalendář s novým věnováním, což??? Nebo by to šlo???
Vracet kalendář, to pro mě znamená vzít svou berli a jít o neschopenkových vycházkách na nejbližší poštu 1-2 km pro bublinkatou obálku a poslat přes balíkovnu kam se mi řekne, nejspíš do SZ…
Tak jak to uděláme Megi? 🤷♀️
A ještě podotknu, že na to event. poslání, bude-li vybrána tato možnost, mám jen příští týden. Ten následující týden mám na mé pajda noze, naplánován další zákrok, a to ze mne bude zase hopsálek o jedné noze a o berlích, jen po doma…na nějakou, né úplně známou dobu.
Mám pocit, že jde i pro vyzvedávku zásilky poslat kurýra 🙂
Buggyra:Mám pocit, že jde i pro vyzvedávku zásilky poslat kurýra 🙂
A tak se dnes i stalo. Megi to zařídila 👍
Mě kalendář dorazil v pátek a moc se mi líbí
Děkuju Anet , děkujůů. kdy vidím, že se kalendář líbí, vím, že to dává smysl.
Megi zařídí šécko,🙂
Jo, Megi všecko pohnojí!
Ale mně to neva. Teď už mi nikdo práci nedá,
takže si můžu jít na dovolenku.
Báseň - Megi má dovolenku
autor: Zrzafci
Megi dělá dovolenku,
pjie kafe ze slepičího Hrnku ,
Vybuchla si dům
pude bydlet k psům.
Chodí s Megi povenku,
a dělá dovolenku
Kalendář je vydařený vymazlený a vtipný! Líbí se mi ty drobnůstky, který nechci úplně prozrazovat, ať jsou i ostatní napnutí. A to povídání, to už je taková milá předmluva k dalšímu dílu, že jo…
A mě ještě nepřišel,tak snad už brzy
Podle č. zásilky je uložen na poště (adresát nezastižen) ve V.M.
mě už došlo mejlem,že ho mám na cestě do balíkovny…takže zítra by mohl být u mě…