- Příspěvek #216684
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
kometa:Ani po něm. Odčervovat bez koprologie mi přijde zbytečné.
Nesmysl máte jistotu odčervení do vody,je nutno po čtrnácti dnech opakovat podle návodu.
Kdo poradí čím odčervit rozely pestré. Mám v plánu chemisole a uvídá se na odčervení na podzim nevím proč zrovna podzim je vhodný pro odčervení?
Myslím si že podzim je vhodný kvůli tomu, že je po sezoně. Není vhodné zatěžovat ptačí organismus před hnízděním.
Ani po něm. Odčervovat bez koprologie mi přijde zbytečné.
kometa:Ani po něm. Odčervovat bez koprologie mi přijde zbytečné.
Nesmysl máte jistotu odčervení do vody,je nutno po čtrnácti dnech opakovat podle návodu.
Anonymní:Nesmysl máte jistotu odčervení do vody,je nutno po čtrnácti dnech opakovat podle návodu. Dete se s Vaší koprologii vycpat.
Ještě k tématu, ptáci jsou začerveni stále, koprologie buď odhalí větší začerveni nebo menší , jednou za rok mi připadá velmi solidní přístup k této problematice.
Jsou začervení stále… I při správné zoohygieně? Zeptám se v Zoo, jak často odčervují.
Pravda - beru to podle koní, psů a koček.
Paní kometo napsal jsem Vam ať jsem dete vycpat s tou koprologii!! A voní mě vymazali . To je demokracie ok.
Já za to nemůžu, že vás vymazali.
Pletete si demokracii se slušným chováním.
Koprologie je běžná praxe u větších dražších papušků a zoologických zahrad. U andulek a dalších běžných se to nějak neřeší a odčervuje se tzv. naslepo ale dobře to není.
Nikdy jsem Vám nerozuměl ,beru to podle psu koček a koní" Paní kometo proč se ***** do této rubriky o které nemáte ani páru tím devastujete tuto doménu ,hodně chovatelu kteří něco vědí nechtějí už tady psát . A co je horší radit mladým chovatelum, muj syn je veterinární lékař takže tady beru i nějaké rozumy , slibuju že už nebudu na Vás reagovat.
Jsem taky vet. A odčervování naslepo nemám ráda, protože rezistence.
Jenom jsem napsala svůj názor. Demokraticky.