- Příspěvek #216493
- Nahlásit
….prostě nebude situace, času a prostředí, kdy by se nevědělo😀
….prostě nebude situace, času a prostředí, kdy by se nevědělo😀
Tak reklama na Marp je tu dost často… Takže jsem také byla poněkud obezřetná… Na druhou stranu, a i to jsme zde už psali, Marp patří přece mezi kvalitní krmiva. Teda já jím nekrmila…ale vím, že se to opakovaně psalo.
Btw, teď jsem na zkoušku koupila kočkám Taste of the wild. Krmili jste jím někdo někdy kočky??
Já po zkušenostech kdy jsem tady měla bezvládného Igina v klíně a jediné co dělal běhal na záchod jsem s testování granulí skončila. Mám dvě značky konkrétně Joseru a Sanabelle a dvě značky veterinárních tj. Specific a Concept. Je zvláštní že se mi u konzervicek neposerou ale jakmile zkusím granule mám problém
Možná proto, že v granulích je mnohem víc konzervantů, protispékacích a protižluknoucích příměsí.
No to mě tedy nikdy nenapadlo, ale je to možné. Někde jsem četla, že je pro kočky lepší krmit mokrým krmivem, jelikož jim to tolik nezatěžuje žaludek (tj. nevyvolává pocit zvracení) a navíc tak moc nepřibírají. I když granule mám pouze jako doplněk, tak si neumím představit, že bych krmila pouze mokrým.
To já krmím. Dietní granule si starší kocour občas dá. Mladší po nich zvrací a hledat vyhovující značku se mi nechce. Takže je na mase a konzervách.
A je to tady zas! Ale zbytečně plýtvají silami. Tady moc zákazníků nezískají. Už jenom z principu.
..přesně tak..I kdyby just ne…
Chudák Pučálkovic Amina, určitě netuší, jak tu značku tihle blbechkové poškozují.
Marp patří přece mezi kvalitní krmiva.
A tak asi nepatří mezi největší šunty. My se spíš pozastavujeme nad opakovanými pokusy o reklamu. Navíc průhlednými.
Jak psala tuším biaca, příště to bude kočka po babičce a dotaz, čím ji krmit. Odpověď si domyslíte.
A hle! Odkazy zmizely.
Za mě je to spam. Ty příspěvky jsem nahlašovala, ale nečekala jsem, že je takto rychle někdo smaže 😀…