Doporučím využít služby od krematoriumzviratpraha.cz - nám moc pomohli loni, když nám umřel po dlouhé nemoci kocourek. byli citliví a ohleduplní.
Zdravím, poradíte - kde udělat v Praze kremaci kočičky? Máme už kočku seniorku a není na tom už dobře.
Zdravím, poradíte - kde udělat v Praze kremaci kočičky? Máme už kočku seniorku a není na tom už dobře.
Ještě neumřela a Vy už přemýšlíte o kremaci? Je zde plno vláken se stejným či podobným názvem. Trochu mi to zavání reklamou. Pokud ne, omlouvám se.
Agáta:Zdravím, poradíte - kde udělat v Praze kremaci kočičky? Máme už kočku seniorku a není na tom už dobře.
Stačí zadat Praha-kremace zvířat.
Doporučím využít služby od krematoriumzviratpraha.cz - nám moc pomohli loni, když nám umřel po dlouhé nemoci kocourek. byli citliví a ohleduplní.
Souhlasím, taky se nám o kočičku postarali, navíc garantují, že dostanete popel jen své kočky, což taky není všude běžné.
To je pravda, to třeba u mě bylo při výběru taky důležité! Nikdo přece nechce v urničce popel jiného zvířátka. Mrkněte, tady mají vše hezky napsáno www.krematoriumzviratpraha.cz/garance
Znovu píšu, co jsem už psala: Myslím, že toto vlákno je reklamou na dané krematorium.
Nejspíš ano. Jako granule marp. Se stejným, tzn. nulovým, efektem. Tady pláčou na špatném hrobě. Doslova.
Ke smazání to asi není. Nevím.