- Příspěvek #214157
- Nahlásit
Ano je to nádhera a někdo by tu v teplákovce dodal ,krása střídá nádheru. Kam se asi Honzík ztratil ?Dadu krásně si se zabydlela .
A jedeme další měsíc….
Já si naordinoval pobyt venku 😉
Je vedro na padnutí. Zalívám květináče na balkoně o sto šest. Minimálně dvakrát denně ty menší a každý den ty velké. V některých mám hydrogel, ty zalívám obden.
Soused griluje - vůbec nechápu, jak u toho rozpáleného grilu vydrží.
Na griling se taky chystáme, ale počkáme si na podvečer, aby chom seděli pěkně ve svtínu. Teď jsme zalezli dom, na chvíli po chvíli na dvorku, lehce uvařeni 😎
Těmhle kráskám se na sluníčku líbí 😉
Těmhle kráskám se na sluníčku líbí 😉
Ještě tahle se mi před chvílí zatoulala . . . 😀
A jak nádherně voněj 🙂 Hlavně navečer
Ano je to nádhera a někdo by tu v teplákovce dodal ,krása střídá nádheru. Kam se asi Honzík ztratil ?Dadu krásně si se zabydlela .
Naše úroda: Dvě kachny pižmové a jedna husa landeská.
Děkuji 🤗
Dobré ráno, máte moc hezké kvítí. To u nás kvetou jenom kačky, všechno ostatní zbaští.
No, u mě nějaká ta drůbež bude taky, ale až jim budu moci vytvořit vyhovující podmínky . . . 🙂
To u nás kvetou jenom kačky, v
😀 😀
A já myslela dycky, že je jen sejkora parukářka.
DADU:No, u mě nějaká ta drůbež bude taky, ale až jim budu moci vytvořit vyhovující podmínky . . . 🙂
Až budete mít drůbež, nebudete mít kvítí 🤣
Zrzavci: vzal jsem ji projet na motorce a zapomněla si helmu.
Kvítí bude i s drůbeží - budou oddělené 😀
Pořád slibujou bouřky, a ono nic. V noci se párkrát zablýsklo v dáli a nazdar. Na radaru je vidět, jak nás to krásně obešlo.
Teď je 20 stupňů, včera touhle dobou bylo taky tak. A v 9 hodin už ke 30.
Včera lilo jak zjednáno. Musím dnes nebo zítra vypustit pojízdnou nádrž na vodu, vydrbat ji zevnitř a napustit čerstvou pitnou vodou, aby holky během mé dovolené nemusely tahat vodu kdovíodkud, když si paní majitelka nepřeje využívat MOJE dvě další zakopané nádrže plné pitné vody.
.. včera.. hrůza 😭..
Odkud jste smím-li se zeptat? U nás na jižní moravě chčije pořád, samé pěkné dávky kolem 30 mm. A to jsme platili vždy za suchou oblast. Dnes už také pršelo a večer má zas.