Klidně si nechte poradit i od tom.50. Je to sice evidentně magor a chová se jak buran, semtam napíše hloupost (to se ale stává všem). Včelám ale rozumí a s většinou toho co píše (o včelách!!!) se dá souhlasit. Nemám problém to uznat. Jak se projevuje je jiná věc a tam bude nějaký problém, rozhodně to není normální zdravý projev zdravé osobnosti.
Blaník a melecitoza
Nepotřebuji poradit od nikoho. Psala jsem, že včelařit nehodlám. Bohatě stačí med od synovce.
Lepší je od včel
Tak dobrá. Med od synovce, který chová včely. V pořádku?
Jo a taky mám domácí vejce od kolegyně.😉
Tam to chápu
MS Nesmysly tu melete vy, ale to je fuk a jsem rád, že se váš kamarád dobře bavil, inu vrána k vráně, vždyť to znáte. Mě mít v oblibě zlostná fanatická aktivistka, děsil bych se a musel se nad sebou vážně zamyslet. A tak je to super, každý si nakonec najde toho svého.
Podobně nenávistný byl několik let BG a pak patrně prozřel, možná zestárnul a zmoudřel a je to najednou super debatér. Bohužel sem chodí málo a jeho odborné rady jsou vzácné, je to nemluvný morous. Ono se i vám nejspíš rozsvítí a když ne, mě to žíly nerve, každý může být jaký chce, i hloupý když chce, víte jak se to říkalo dřív: “Proti gustu žádnej dišputát.”
Nesedím vám, mě vy nesedíte taky, ale takových troubelíků jsem už za život potkal, a vy zlostných dědíků taky, že mě nepřekvapíte a ani já vás jistě také ne. Ale jedna věc mě upoutala, čím krmíte když ne cukrem? Prozradíte nám to?
Zalezte zlodědku. Nejsem asertivní diplomat Goro, já se s Váma mazat nebudu. Na hrubý pytel dávám jen hrubou záplatu. Jak jste si laskavě ráčil všimnout, nečiní mi problém diskutovat k věci. Pokračujte však v osobních útocích a zase to schytáte a poběžíte žalovat adminovi. Ostatně Goro by mohl vyprávět. Takže si můžete vybrat, diskusi nebo nakládačku, tak prosté to je. Nazdar!
Klid, o to, co máme mezi sebou Goro a já se vy nestarejte. Vy mě neokřikujte, zbláznil jste se? Co si to dovolujete? Inteligentní lidi nezahánějí staré, ale chovají se k nim uctivě a to dokonce i tehdy, když by se starší člověk snad i mýlil. Ovšem komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
Spíš nám sdělte, čím krmíte když ne cukrem, možná jste přehlédl, že jste ve včelařině. Ve chvíli, kdy máte prozradit svoje tajemství zaútočíte. Patrně proto, abyste nemusel přiznat, že víte starou belu.
Napadáte osobně, já vždy o morálce, mezilidských vztazích či politice píšu v obecné rovině a holt se někteří poznají, za to já nemůžu. A jestli se tím cítíte dotčený, pak jen ukazujete pravdivost starého přísloví o trefené huse. Počkám tedy, jestli se vzpamatujete a dojde vám, o čem je to tady a o čem je svět kolem nás. Zatím předvádíte hysterické vztekání trucovitého spratka, počkám, snad vám při tom trucovitém záchvatu nepraskne žilka, už to trefilo dost mladých. Byla by vás škoda, vy máte ještě šanci dospět a zmoudřet. Některým se to ale nepodaří, to je pravda…
Ale no tak, máte na víc než se stylizovat do role oběti! Co takhle zmoudřet a dospět i Vy jeden zlodědku obecnej? Máte fištróna? Tak si jistě dokážete odpovědět! Zatím jste stále jen směšný…
Prosím mohli bychom se zase vrátit ke včelařině ?
tom4:Prosím mohli bychom se zase vrátit ke včelařině ?
Souhlasím. Velmi rád!