Aktuálně: 3 718 inzerátů210 012 diskuzních příspěvků18 250 uživatelů

Péče o zuby

efe
efe 31.07.2024, 14:50:02 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 31.07.2024, 14:38:15

já ten kartáček našla, že už se neprodává

Arosek
Arosek 31.07.2024, 15:02:52 xxx.xxx.130.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 31.07.2024, 14:50:02

Ted se prodava nejaka nova verze, Emmi pet. Ale ono to bude to same v blede modrem, jen novy lepsi “dizajn”. Ale koukam ze cena zustala stejna 😀

Alenko jo, je to palka. Ale ja tehda zvazovala co  a jak a ona narkoza a cisteni u veta krat moc pes a pak pripadne opakovani … Jeste jsem nasla ze to nekde v salonu delaji za (tehda) tri kila za aplikaci, takze pri poctu zubu u nas doma jsem si proste vypocetla, ze porizeni se mi vyplati 🙂

Fiona.Praha
Fiona.Praha 01.08.2024, 10:51:29 xxx:xxx.9c39:a5f
Arosek:

Mam kartacek i skrabku, oboji ultrazvukove. 

Obr. 1 - kartacek. Ten s epouziva s pastou a je suepr ze je tichej a nevybruje a pokud neni pes ultranespolupracujici, tak jim v ty hube nijak zvlast nevadi. 

Obr. 2 - skrabka. Ta vydava klasicky zvuk jako ultrazvuk u zubare, i kdyz mi prijde tissi nez co ma muj lidskej zubar. Pes musi byt klidnej aby si to nechal delat (u nas neni problem a krom kavaliru zvladaji vsichni). Jen tohle neni na klasicke cisteni a pouzivani dlouho na jednom miste. Nema to chlazeni jako lidsky zubarsky, takze je to jen jakoby tupnout na nanos kamene, nechat vterinu/dve a hned dolu a pak tupnout jinde. Kamen to narusi, jde pak dobre dolu, ale pouzivat to jako kartacek (tedy treba pul minuty na jeden zub), tak to muze narusit sklovinu. 

Nicmene pro me kombinace obojiho super. Pokud prijde nekdo s fakt hnusnejma zubama a je klidas, pouziju nejdriv tu spachtlicku, otupam a  narusim co jde a o zbytek se postara kartacek a pripadne klasicke mechanicky doskrabu jak srpkem. Pokud dotycny klidas neni, holt jen kartacek a pak rucni prace a trva to o trochu dele. 

Na udrzovani zubu v prijatelnem stavu pak uz pouzivam jen kartacek. 

Obrázek Obrázek

Ten kartáček vypadá jako klasický elektrický kartáček. Píšete, že nevibruje a co teda dělá?   

Arosek
Arosek 01.08.2024, 11:02:40 xxx.xxx.130.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 01.08.2024, 10:51:29

Nedela nic 😀

Resp. ma dva mody. Na prvnim vibruje, na tom druhem ne. Na obou sviti kontrolka jako ze maka, aby clovek vedel ze maka. Predpokladam ze ultrazvukuje na obou modech, ale jasne - jistotu nemam. Nevydava zadny zvuk, teda aspon zadny ktery slysim ja. Ale podle vysledku bych rekla ze maka, jelikoz pri pouziti jen pasty s klasickym kartackem byla ucinnost podle meho usudku nizsi. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.