Mně to připadá jako kloš jelení. Létá, a když přistane na vhodném hostiteli, tak odhodí křídla a pohybuje se už jenom lezením. Je velmi rychlý a špatně se na psovi chytá.
Na něj mi to přijde velké. Ale bez pořádné fotky se tady budeme akorát dohadovat.
Hovado je tlusté. Tohle je štíhlejší. Megííí, takový detail jaktěživ nevyfotím, tvar by jakž takž odpovídal, ale ta moje bodavka na první pohled vypadá černě, svině černá (néé, fakt nejsem rasistka😛) Dneska se neukázala, bodejď, na to horko vylezu jen já debil🙄
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.06.2024, 16:26:53
Díky za snahu. Mohly by to být ty muchničky. Tohle má necelý centimetr a stává se to hlavně večer. Podobnost s vosičkou nebo lumkem je první, co mě napadlo. Včera jsem žádné na psovi nenašel. Na trávníku je jinak spokojený celý den. Když to zase nerozmáznu, zkusím vyfotit.
Mně to připadá jako kloš jelení. Létá, a když přistane na vhodném hostiteli, tak odhodí křídla a pohybuje se už jenom lezením. Je velmi rychlý a špatně se na psovi chytá.
A to popisujete holky co, to co kouše pánovi psa? To kloš nebude, ta mrcha se takřka nezastaví a hlavně ho určitě nerozmázne, je problém ho vůbec rozdrtit nehty🙄 Snad bude lepší fotograf než já a vyfotí nám to👍
Tak dneska se mi podařilo, teda trochu podařilo vyfotit tu bodavou mrchu černou. Je na tom okraji boty na nártu, jestli tam teda něco uvidíte, nechtěla jsem ji vyplašit. Poznáte co je to?
tohle, kulatá prdelka , kloší nožičky…, kloš nejde jen tak rozmáznout, v psí srsti nebo ve vlasech je rychlej jako blesk…zítra snad pojedu do lesa a možná si nějakého za uchem dovezu, tak ho blejsknu, vybírám je z hlavy po cestě domu, jak lezou lechtaj.
Ne, ne, to na noze s jistotou kloš není. Už jsem to psala, kloši na mě padají v zahradě ze stromů, dneska jsem naháněla po hlavě snad 4, ulovila za nehet jednoho. Vím, že když mě kousne, budu mít za krkem naběhlou obr bolestivou uzlinu týden👎