VELKA VOLIERA+1 mensi,v pokoji
dekuji za tip a nevadi,me tykat muzes,snad takovej starik nejsem :). Jinak v dome mame tri prazdne mistnosti o rozloze 5mx4m a furt jsme patrali, jak je vyuzit-nic nas nenapadlo a minule jsem tak brousil na internetu a videl u jednoho chovatele papousci mistnost :),coz se mi docela zalibilo, volierky mam zatim 2,jak uz jsem psal,ale casem hodlam pristavet dalsi.Ma predstava je tak na pul- radovat se z mladatek,ale take bych rad mel nejake ty mazliky :).Casem budu planovat i venkovni voliery, zahradu mam velkou a papousci ji jen zkrasnej..libeji se mi alexandri ruzovi vousati, nebo cinani..to jsou krasna stvoreni..no a treba pak po case koupim neco vetsiho jako ary,ale muj sen je jednou mit Kadakucka,je to jen sen a nevim,zda-li se splni..Pro zacatek dam do te velke klece mnisky mutace modre a do te mensi agose, mutace modre.. ja sjem na tu modrou :) a doufam,ze alexandri budou pozdeji, jinak muzou ty klece byt vedle sebe a nebo nejaky odstup?Aby se papousci ,,nekousali,, pres draty a neublizili si?