Aktuálně: 3 716 inzerátů209 740 diskuzních příspěvků18 242 uživatelů

Cvrčci

Dosan (neregistrovaný) 13.06.2024, 11:34:56 xxx.xxx.10.157

Napište zde prosím pěkně za kolik a kde kupujete krmné cvrčky pro vaše mazlíčky? 

trojAAAcko
trojAAAcko 16.06.2024, 20:24:22 xxx.xxx.8.20

Ono taky záleží jaký velikosti. 😃 Cvrčky už kupuji výjimečně a zrovna dnes jsem kupoval mikro cvrčky v ZooshopXXL (který jsem si v poslední době velice oblíbil) a cena byla 53Kč. Jinak mám svůj chov cvrčků který není náročný a používá se doma jako takovej “ bio odpadkový koš”. Kam přítelkyně hazí takový ty zbytky vaření. 

Pokud je nechcete chovat, ale jde Vám o cenu tak asi nejlepší volba je kupovat je na burzách (zaměřené na teraristiku samozřejmě). Tam jsem je kupoval asi za 30Kč. Jenže musí se zaplatit vstupné který se může pohybovat kolem 70Kč když vynechám ty velký burzy jako je Živá Exotika. Jsou také jednou do měsíce a myslím, že přes prázdniny kolikrát ani nejsou. Jestli Vám jde jen o jednu krabičku měsíčně tak nemá smysl chodit na burzu kvůli tomu a ve výsledku zaplatit za to stovku (i SuperZoo by je mělo levnější). V takové situaci bych doporučil zrovna ZooshopXXL (mají pravidelně i mikro cvrčky). Jestli byste na burzách kupoval rovnou další krmivo nebo vybavení tak se Vám vstupné zaplatí a ještě ušetříte. 

Mikro cvrčci můžou být problém a v SuperZoo jsou na objednávku, standartně je nemají. Popřípadě si najít specializovaného chovatele který Vám je prodá taky za zlomek ceny.

Poslední možnost (se kterou nemám zkušenost) je objednávka na internetu. Jsou specializované stránky na prodej krmného hmyzu též za rozumnou cenu a do dvou dnů je máte doma. Slyšel jsem, že spoustu lidí to takhle dělá a jsou spokojeni, ale jak jsem řekl - já s tím nemám zkušenost tak nemůžu úplně doporučit. Každopádně když takové stránky dlouhodobě fungují a objektivní recenze jsou uspokojivé tak bych se nebál ani téhle varianty. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.