Ginny Helza (2010 - adoptovaná 2021 - 2022)
Před a po
Berenika Queen´s Hermelín (2011 - 2023)
Šakal (adoptovaná 2022 - 2022)
Barča (adoptovaná 2024)
Bambule adoptovaná 12/2022
Moje Cherry jako miminko a jako pětiletá právě v den svých narozenin.
Dříve Oskar, nyní Oliver…Olina, Olda, Miluna.. alias bělouš..adoptován 10/2019 ❤️
první foto prezentace ještě z dočasky
Před deseti lety s Bubiškou v pelíšku a skoro přesně na den po deseti letech na křtu knížky. Jen nepatrný rozdíl deseti let, vůbec mi to nepřijde, že to tak uteklo.
Aluško, ten Váš případ a úžasné hojení Idorka by si zasloužil být publikován i v nějakém odborném časopisu!👍👏
Fikovnice:Aluško, ten Váš případ a úžasné hojení Idorka by si zasloužil být publikován i v nějakém odborném časopisu!👍👏
To určitě ne, takhle se určitě hojí hodně psíků 🙂, ještě asi v půlce hojení nabízeli, že by vzali kožní štěp, tedy odkrojili kousek kůže nad ránou a přetočili a všili do rány, ale nechtěla jsem další narkózu a díru vedle, když to hezky srůstalo.
To je moc krásné téma. Bonnie, 2 a 20 měsíců.
Bych se tu upalcovala, tak jsem to vzala jen na nové stránce. Nádhera všechno, někdy i sladkobolná…
Jsem se hrabala ve starých fotkách a našla perlu. Moje současná rtw je tam coby jedno ze štěňátek, hlavní hvězdou před a po je nebohá lodyha. Juku nezlikvidovalo malý komando. Matka pluku se tenkrát naprdla a vybila si žárleníčko na kytce, bo panička si dovolila cvičit vedle na zahradě s druhým psem. 🙄
No ty kráso, nevím nevím, jestli by matka pluku neměla inzerát v rubrice daruju. Ta juka byla jistě letitá, já bych hodně úpěla. Jdu hledat fotky
….Keliš….skoro osm let rozdílu….
Nora ve vedru ostříhaná na lvíčka…joo, to bylo moc pěkný 😂 je to krásná feňulka 🐶
….a tohle jedna z prvních….99 gramů
Kilian:….a tohle jedna z prvních….99 gramů
Kelíšek mimíšek ❤️ tak to je čistá 100% roztomilost…kolik mu bylo hodin? Nebo, že by dny? Je fakt majintatej ☺️ já se tady samou něhou asi rozpustím 🤗
….vyškemrala jem to večer od chovatelky…já myslím, že tady je čerstvej….taky tady nad ním něžním….
….se sourozenci….