Mno, biorytmy snad pořešený.
Zpátky k tématu po nějaké době. 🙂
Zmenšila se mi fena nebo vyrostl vořech? (10měsíční netvor a 7letá fena)
Mno, biorytmy snad pořešený.
Vypadají majestátně a krutopřísně…oba 😉 nemusíte zamykat ani přes noc, kdyź máte tyhle mazlíky 😁🙋♀️
Musím, ona si otvírá. 🙂
Tak vám taky přidám nějaký před a po. Pojmenovala jsem jí Bailey, jak příhodně, je to holka s kulkama. 😱 Nechcete jí někdo?
Něco takového si představuji na důchod.
No ta je boží! Opravdu jí hledáte domov, nebo jsem takhle ráno nepochopila vtip? 🙈
Má neodolatelný výraz, boží štěndo a vypadalo na začátku velmi bídně…chůdě malé…už vypadá krásně! Ještě se teda trochu spravit, ale už není v ohrožení života aspoň. Je to teda holka nebo kluk? Bude mít pak tak 15 kilo odhadem?
Ano, opravdu hledá domov.
Jo, odhadem 15, manžel tvrdí, že víc, ale vsadit se nechtěl. A je to zevnějškem holka a má varlata. Roste z ní spíš kluk.
Tak to vidím prvně v životě, a to jsem myslela, že mě v životě už nic nepřekvapí 🧐 čistě ze zajímavosti bych chtěla vědět, jestli má i dělohu, třebas možná zakrnělou? No toto…Vy už jste se s tím setkala v minulosti někdy? Co by tomu řekla bodlinka, kometa a další?
Nicméně štěndo je to rozkošné….
Taky jsem se s tím nikdy nesetkala. Chci s ní zajít na kliniku na ultrazvuk, právě zjistit, jestli má i dělohu.
Štěňátko roztomilé, (kousavé a žravé) ale já už vážně dalšího psa nechci. 🙈
Plaka:Mno, biorytmy snad pořešený.
Ti jsou bozi, oba 😍
A hele, nemůže to být segra? 😉
https://www.facebook.com/share/p/ZYuneJCHYjvpE3rK/?mibextid=K35XfP
Chingis:Jo, odhadem 15, manžel tvrdí, že víc, ale vsadit se nechtěl. A je to zevnějškem holka a má varlata. Roste z ní spíš kluk.
Prostě jste si domu donesla Čupakabru😉 .
Hermafrodit? Setkávala jsem se s tím čas od času v chovu prasat. Odstranila se varlata, prasnici ( matce) se to napsalo do karty. Pokud se u ní opakovalo tak se vyřadila. Selata většinou bez problémů dorostli do jatečné hmotnosti. Zvláštní u psa to vidím poprvé.
Našla jsem fotky milovaného tibeta.Krásná vzpomínka,jak šel čas..
Těhle pruhatých klonů běhá po republice asi hodně, ale ségra to není. Viděla jsem ji nedávno a má se moc fajn. 🙂
Co by tomu řekla bodlinka, kometa a další?
Intersex. Viděla jsem u kozla a prasete. Psala jsem o tom někde vedle, jak se probírala ta alžírská “boxerka”.
Vzácná porucha (i když u bílých bezrohých koz zase tolik ne) - jedinec má XY, varlata produkují testosteron, ale vývodné pohlavní cesty na něj nejsou vnímavé. Takže to není ani samec, ani samice - malá, nedostatečně vyvinutá děloha, menší vulva, zvětšený klitoris... Chováním spíš samec.
bambule:Hermafrodit? Setkávala jsem se s tím čas od času v chovu prasat. Odstranila se varlata, prasnici ( matce) se to napsalo do karty. Pokud se u ní opakovalo tak se vyřadila. Selata většinou bez problémů dorostli do jatečné hmotnosti. Zvláštní u psa to vidím poprvé.
Hermafrodit?
Teď se používá termín intersex. U prasat obecně se různé vývojová vady popisují poměrně často.
Díky za objasnění…a co když toho pejska těch varlat někdo v budoucnu zbaví? Útulek z principu nebo majitel ze zdravotních důvodů, jaký to pak bude mít dopad na chování potažmo psychiku psa?
Stejný, jako u “normálního” psa. Tzn., může se změnit a nemusí povaha. Na fotce úplně nevidím, jak moc jsou varlata sestouplá. Kryptorchidy se tak jako tak doporučuje vykastrovat kvůli zvýšenému riziku nádorového bujení. Tam na výběr moc nemáte.