Aktuálně: 3 732 inzerátů209 892 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

CITES Slovensko a ČR

Pešek (neregistrovaný) 06.06.2024, 11:32:37 xxx.xxx.90.214

Jde nějak vyřešit zapeklitou situaci kdy si ode mě chce chovatel koupit druh papouška který je u nich pod cites a u nás ne. Popravdě jsem netušil že taková situace je možná neměl by být cites nadnárodní orgán? Pešek

AAA (neregistrovaný) 06.06.2024, 17:51:04 xxx.xxx.0.243
Pešek:

Jde nějak vyřešit zapeklitou situaci kdy si ode mě chce chovatel koupit druh papouška který je u nich pod cites a u nás ne. Popravdě jsem netušil že taková situace je možná neměl by být cites nadnárodní orgán? Pešek

Zdravím,chovatel by se ve své zemi měl informovat na referátu životního prostředí jak na to,myslím Slovensko.Třeba poláci co ode mě berou ptáky ,mají na tuto věc formuláře,vypisujeme druh a moje iniciály,oni to pak takto postavějí na papíry.Co jsem prodával na Slovensko,tak chtěli jen žluté papíry,už je to nějaký čas,múžou mít zase nějakou změnu.🙂

Pešek (neregistrovaný) 12.06.2024, 08:20:21 xxx.xxx.90.214

Jen info pro ostatní kdo to budou řešit. Je to tak jak píše AAA, vyplnili jsme formulář s údaji o papoušcích a o chovateli a na tomto základě si muže Slovák papoušky přihlásit. Ale proč  má v CITES každá země jiný druh to nechápu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.