za me - v tech absurditach vede zakaz merle.
kazdy merle pes je nemocny podle tohohle narizeni 🤫
Tento víkend, tedy od pátku 7.6, (je to triocacib), je psí výstava v Tullnu, jedu tam s jedním bráchou a jinak máme v autě místo. Pokud by měl někdo zájem o psí výlet, tak jedu trasu Olomouc, Brno…., klidně přiberem a nic za to nechceme.🐕
Nabídku nevyužiji, ale moc vám přeji hodně úspěchů.
Radko, přeju Vám hodně štěstí. 🍀
..budu držet palce..🍀
Děkuji, štěstí není nikdy dost 🤗, hlavně držte pěsti, ať mne nesemele jazyková bariéra a šílení ochránci zvířat 🙈. Už i v Rakousku mají zelení dojem, že hafíky výstavama týráme a stresujeme a přitom Satánek tak miluje obdiv okolí, typický chlap😍
Jop, rakusakum (a nejen jim) nezne jeblo.
Ja treba do rakouska na vystavu nemuzu. Leda s Fretunii, ale zbytek by musel zustat doma.
Vůbec ne něžně ale velmi řádně. Dokonce při příležitosti výstavy měly být i chovatelé a prý je teď doba mláďat, tak to taky zrušili, jen chovatelské potřeby a teda kočičí výstava taky zůstala.
Arosek:Jop, rakusakum (a nejen jim) nezne jeblo.
Ja treba do rakouska na vystavu nemuzu. Leda s Fretunii, ale zbytek by musel zustat doma.
Já bych musela dodělat pro psa DOV. Je sice chovný, ale zatím nekryl a myslím, že už ani nebude, takže jsem to nedělala. Jinak gen. testy všechny máme, rentgeny taky, co víc ještě chtějí?
Kazde plemeno ma svuj seznam nemoci a pokud tam chci s konkretnim plemenem jet, musim dolozit ze tuhle nemoc nema. Takze u kavosu treba musim dolozit vysetreni srdce a patel, tusim ze maji i povenne testy na syringomyelii atd atd. U GR tusim pozaduji nejake gen. testy (na co presne nevim, pac tam nejedu tak me to nezajima). Ale hlavne musi mit HD do urciteho stupne a to Primitiv proste nesplnuje 😀
Co mi prijde ultravtipne je, ze tohle vsechno schovavaji za to, ze nebudou verejne ukazovat nemocna zvirata. Jako pochopim ektropium/entropium a podobne veci ktere jsou fakt na prvni poheld vyditelne, ale jak jako nejaky nahodny navstevnik pozna ze ma pes dvojky kycle nebo je prenasec na PRA (napr.) to mi fakt hlava nebere.
za me - v tech absurditach vede zakaz merle.
kazdy merle pes je nemocny podle tohohle narizeni 🤫
Arosek:Kazde plemeno ma svuj seznam nemoci a pokud tam chci s konkretnim plemenem jet, musim dolozit ze tuhle nemoc nema. Takze u kavosu treba musim dolozit vysetreni srdce a patel, tusim ze maji i povenne testy na syringomyelii atd atd. U GR tusim pozaduji nejake gen. testy (na co presne nevim, pac tam nejedu tak me to nezajima). Ale hlavne musi mit HD do urciteho stupne a to Primitiv proste nesplnuje 😀
Co mi prijde ultravtipne je, ze tohle vsechno schovavaji za to, ze nebudou verejne ukazovat nemocna zvirata. Jako pochopim ektropium/entropium a podobne veci ktere jsou fakt na prvni poheld vyditelne, ale jak jako nejaky nahodny navstevnik pozna ze ma pes dvojky kycle nebo je prenasec na PRA (napr.) to mi fakt hlava nebere.
Vím o fence, která má kyčle C/C a šampiona tam získala. Otázka je, jak to majitelé udělali. 😄 Je to asi fuk, nejspíš tam nepojedu, raději si zajedu někam, kde je to na výstavách větší pohoda a bez řešení takových nesmyslů. Jinak teda fakt musím napsat, že smekám, že sis vzala dalšího seniora. 👍 Já už bych na to neměla, ani psychicky to zvládat, fakt ne.
Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.
Gratuluji!
Óbr gratulace! 🌷👏 mám taky radost, spolu s Vámi! 🥳
Dublinbarzoj:Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.
Paráda, moc gratuluju 👍 🏆 🎉
Dublinbarzoj:Tak, jsem z těch jejich pravidel měla obavy, ale vše na pohodu, alespoň včera, a k tomu, kluk šikovná ještě CAC, CACIB a BOS. Zas bude dělat frajera na bráchu🙈. Tak držte pěsti i dnes.
Tak móc gratuluju… nic jiného jsem ani nečekala, vždyť je to NÁŠ krásnej barzojíček a všichni jsme mu tady drželi palečky. 🌷
Já teda za sebe musím říct, že sice nejezdím po výstavách, nedělám psí sporty, neskládám se psy zkoušky, ale na každého zdejšího pejska, kterému se nějaký úspěch zadaří, jsem hrdá, jak kdyby to vyhrál můj vlastní. No tak teď budu chodit s nosem nahoru, neboť máme barzojíka šampiona❤️
Sardullah, mám to úplně stejně, jako Vy. 😉
..gratuluju 🌺 a držime🍀
Sardullah:Tak móc gratuluju… nic jiného jsem ani nečekala, vždyť je to NÁŠ krásnej barzojíček a všichni jsme mu tady drželi palečky. 🌷
Já teda za sebe musím říct, že sice nejezdím po výstavách, nedělám psí sporty, neskládám se psy zkoušky, ale na každého zdejšího pejska, kterému se nějaký úspěch zadaří, jsem hrdá, jak kdyby to vyhrál můj vlastní. No tak teď budu chodit s nosem nahoru, neboť máme barzojíka šampiona❤️
🌷
Tak dnes stejně jako včera. CAC, CACIB a BOS. Byl kluk šikovnej.A já jsem úplně vyřízená, ještě, že jsme se nepřihlásili na všechny tři dny, to bych nedala🙈. BOB získala krásná, taky Česká fenka. Prostě princezna, zasloužila si to, přáli jsme jí to, alespoň jsme nemuseli čekat na závěrečky.
Jo a mají tam krásný výstaviště 👍, prostorné kruhy, kolem taky dost místa.