Puma o několik stránek zpět psala, že s jizvou pracovat bude.
Pumo, držím palce do zdárného dohojení a díky za sdílení a ostatním za informace k problematice hojení ran. Pro mě je to užitečné vlákno.
PumaCZ:Nevim, proc mate potrebu opet zacinat s nejakymi spekulacemi typu kdyby coby.
možná proto, aby zde našel relevantní informace i někdo jiný, potřebný
Puma o několik stránek zpět psala, že s jizvou pracovat bude.
Pumo, držím palce do zdárného dohojení a díky za sdílení a ostatním za informace k problematice hojení ran. Pro mě je to užitečné vlákno.
Jenze toto opravdu neni relevantni informace, nybrz pouhopouha spekulace.
Ze vcerejsiho prevazovani 🙂
Tak to je zase neuvěřitelný pokrok!
A jizva bude malá.
Musím říct, že jsem nedoufala, že to dopadne až tak dobře, předčilo to moje očekávání. A to jsem byla optimistka.🙂
Update. Uz nekolik dni oblast kolem rany a vznikajici jizvu kazdy den pri prevazu masirujeme a je citit rozdil. Ranka uz je fakt malicka, asi 1x2 cm, mozna i mensi, ale prijde mi, ze se paradoxne ted uzavira pomaleji. Mozna je to i tim, ze uz Hachi dva tydny neuziva Wobenzym? :/
Já to měla u koně taky tak. Posledních max 10% rány se zatahovalo nesrovnatelně pomaleji. V ošetřování se přitom nic nezměnilo.
Každopádně gratuluju! Udělala jste neskutečnou práci!!! ❤️
Dnesni foto
To je naprosto úžasnýýý !👏👍👌
A je to! Skvělá obětavá práce, moc gratuluju!
Jeste to bohuzel neni uplne zatahnute, ale snad uz fakt do tydne bude 🙂 Je tam uz jen opravdu miniranka. Kazdopadne jak fyzioterapeutky, tak vet nam nakazali jeste s jakymikoliv aktivitami mesic vydrzet, tak drzime 🙂
Vzala jsem Hachiho 2x na delsi prochazku (stale na voditku) a pokazde mel pak ranu iritovanou. Asi jak se mu tam hybe pri chuzi kryti. Ale rikala jsem si, ze bychom zkusili alespon o vikendu stopy, ze tam by to mohlo byt v pohode 🙂
Pripad uzavren 🙂
Nááádhera!!!! Moc gratuluju! 👏🍀
Budete to trochu promazávat, aby byla kůže pružná, nebo to není potřeba?
Vypadá to vážně skvěle….mám velkou radost s Vámi🍀 Hachimu pohlazení a ať už v tom poli nic nehoní pacholíček 😉
Dekujeme 🙂
jizvu masirujeme kazdy den, mazeme specialni masti na jizvy a davame silikonovou naplast na jizvy 🙂
Pumo, máte můj upřímný obdiv !
Taková péče po dobu dvou měsíců, to opravdu dá zabrat.
Zažila jsem s Gučákem rupturu anální žlázky, léčba trvala tři, čtyři týdny, a měla jsem toho tak akorát.
Ať se vám všem daří🙂!
A třikrát huraaá!
Ve skutecnosti to byly mesice temer tri :)
A po nejake dobe si clovek (a i pes) zvykne, takze uz je to proste soucasti rutiny. Ale myslim, ze Hachimu to bude chybet 😀 Zatim tedy dodrzujeme zavedeny rezim, protoze musime jizvu mazat a masirovat, ale staci, kdyz se opozdime, a Hachi zacne byt nervni, protoze je preci cas na syrovou svacinku 😀 Pri kazdem naznaku pak nadsene bezi do obyvaku, kde jsme mu nohu osetrovali, a cely rozjareny ceka, kdy uz to konecne bude😀
Při čtení Vašeho příspěvku ho úplně vidím, jak potlapkává na značce, kde se to mazání odehrává a přitom se usmívá, s jazykem na vestě 😁
Hele Bambule to má taky tak, ráno sežere snídani a už čeká na svém místě na aplikaci inzulínu a samozřejmě nejlepší játrové sušenky, které dostává jenom právě po aplikaci. Prostě je to rutina a tak je to správné, tak to má být 😋
Dnes jsem poprve po tech bez tri dnu trech mesicich nechala Hachiho venku na volno a hned toho vyuzil, aby se smocil 😀 Kupodivu naplast na jizvy krasne drzi
Edit: ted, jak ho vidim na te fotce, musim rici, ze za tu dobu pekne zburtikovatel 😀 Nejvyssi cas zacit zase poradne makat 💪
Je krásnej, já nemám ráda takový ty vychrtlý NO. Ale možná už mám takovou tu deformaci, kdy se mně prostě líbí hodně svalnatí psi, on mi tlustej nepřijde.