Na špice malého nedám dopustit, mám páreček a příští rok plánuju štěňata. loni bylo 6 holek.Poradí si od včelky po lasičku + ježka vždy jen vyštěká.Na děti jsou v pohodě, ale na procházející kolem plotu štěkají.
Špic
A jakou máte barvu?
Pes černý ,fena krémová.
Pokud vás zajímají špiclíci,podívejte se na stránky Kyjské zahrady.
š
Početla jsem si, galerii prohlédla….nádhera! 🌷
Paní Budínská je špiclý člověk každým coulem a umí o nich krásně vyprávět.Vzhledem k tomu,že jí je okolo 80 ,možná přes,strašně to letí,klobouk dolů.
Jsou pěkní, ale vím už teď že si pořídím středního. Spíš by mi vyhovoval velikostně malý, ale ti jsou moc chlupatí. Možná bych si pořídila Šiperku, ale je černá, s tím bych se smířila, jenže loví. Známí mají pejska, je hezký, ale povaha není to co bych chtěla.
Hlavně šiperka je oproti špicovi mnohem a mnohem více akční.
Tak to je přesný. Ten pejsek známých je k neutahání. Oni ho tedy moc necvičí a ven ze zahrady nechodí, ale i tak . Ten temperament tam vidím. Asi by to na mě bylo moc.
V Sale (domovsky utulek Otika) maji ted cerneho stredniho spicoida. Osmileteho. A hledaji mu aspon docasku …
A uz mlcim …
Díky, ale teď máme doma tři psy. Navíc jeden z naší smečky je dominantní samec, který má rád fenečky, miluje štěňata a řekla bych že zakousne každého cizího psího samečka. Ani bych to nezkoušela.