Na to stačí rum, pro matku a když nezabere, tak i malýmu.
Já bych řekla, že jsou to husy pomořanské, protože mají podbřišek….husy saské podbřišek nemaji..husa saská váží něco přes 4kg,husa pomořanská ,dvakrát tolik..mám jich pět 😀..
Já bych řekla, že jsou to husy pomořanské, protože mají podbřišek….husy saské podbřišek nemaji..husa saská váží něco přes 4kg,husa pomořanská ,dvakrát tolik..mám jich pět 😀..
Moje pomořanky..
Ančovička požila, a nebo se jí zbláznil počítač.
To je stejně hustý, jak to poznáte. Teda máte je doma, ale pro mě je to husa, husa strakatá, husa… jsem ráda, že poznám slépku od husy.
Našla jsem ještě Skåne a Öland, jsou prý z pomořanské… a všecky mi přijdou stejné. 😀
👍😂😂😂 bohužel 😀🍷..hlídám nemocnou vnučku a neni tu signál 🤦🤦,tak mačkám a mačkám…🤣🤣🤣
,tak mačkám a mačkám
jestli už došlo teda pití, tak toho pak už moc nevymáčknete, mačkáte zbytečně 😀
Jinak jsou to krásné husenky. Líbí se mi moc. Nikdy nebudu mít husenky, ale ve vedlejší vesnici žijí ty divoké a já jsem z nich naprosto vyrvaná. Nikdy jsem neviděla husy divoký takhle. Jen jednou letět a bylo to úžasný.
Jo, husy divoké 😇…to je nádhera…když napodzim ve tvaru šípu a za stálého křiku odlétají do teplých krajin, mám slzy v očích..😭😭
Je to zvláštní, že tohle s člověkem udělaj jen ty husy, že jo?
…😀zatím k pití nedošlo,neb jezdim autem,ale po stráveném dni s mojí 3a půl letou vnučkou, večer určitě k něčemu takovému dojde, na uklidnění nervů 🤣🤣🤣…
Jo, živě si pamatuju, když jsme měli na hlídání některýho ze tří synovců, případně kombinaci. Ta úleva večer 😀
ančovička:Moje pomořanky..
Tady bych čekala obrázek. Ale není 🙂
Není, protože zrovna mačkala tu lahev, aby z ní něco vyteklo. 🙂
ančovička:…😀zatím k pití nedošlo,neb jezdim autem,ale po stráveném dni s mojí 3a půl letou vnučkou, večer určitě k něčemu takovému dojde, na uklidnění nervů 🤣🤣🤣…
Doporučuju medovinu do piva v poměru 2:3. Pije se to zlehka jako pivo, ale hlava se po tom motá jak po medovině. 🙂
Aaa je vidět, že jedete na mateřské vlně 😀 😀 Zajímavá kombinace. co zvíře - už nemá teplotu?
Už jenom malinkou. Už je i uřvané, jak bývá normálně.
Asi ho budu očkovat čaatěji - ten klid, když spal…
Asi ho budu očkovat čaatěji - ten klid, když spal…
😀
Tak to vidím nějak ….
Čekárna před dětským lékařem, otevírají se dveře ordinace:
Sestra: Kdo je další?
Varaxi: Já, já!
Sestra: Už zase?
Varaxi:…. eh…
Sestra: Co chcete tentokrát?
Varaxi: COKOLIV! HLAVNĚ, KDYŽ SE VYSPIM!
To by matky odpůrkyně očkování koukaly! 😀
Na to stačí rum, pro matku a když nezabere, tak i malýmu.
Rum se prodraží, očkování je zdarma
Už jsem konečně doma, signal obnoven👍…husy už jsem před časem fotila,tak dávám znovu😀..a vnučka princezna 😀
Když je v akci…a dá se z něj vyspat