Já mám plán, jak s cenou zatočím. Letos mám velké narozeniny a rodina by mi zas koupila věci, co se sice nadšeně tvářím, jakou z nich mám radost, ale … znáte to.
Tak jim naznačím po čem se poohlédnout. a nejspíš víc než naznačím😜
Já mám plán, jak s cenou zatočím. Letos mám velké narozeniny a rodina by mi zas koupila věci, co se sice nadšeně tvářím, jakou z nich mám radost, ale … znáte to.
Tak jim naznačím po čem se poohlédnout. a nejspíš víc než naznačím😜
Tak to nemáte nejlepší slevovou akci. Klasická ženská, která si to umí vydupat aniž by dala korunu 😀 😀
šla by dát 360° kamera s wifi, malinký solárek oboje ip65 66… xiaomi má určitě apku s “fotopastí” a jsem tak na litru?
Kamarádi mají fotopast (5000), co jim posílá fotky do telefonu + telefon a jeho provoz.
Neptejte se mě na podrobnosti, měla jsem podobnou cenovou představu jako vy. Ale zas kamarádi nemusí být tak technicky zdatní a nebo jim cena ( skupina) nevadila.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 31.05.2024, 13:38:15
Ona to dnes ale umí každá druhá mini kamera - zaznamená pohyb, začne nahrávat atp., aplikace, cloud, karta, oboustranná komunikace, mikrofon, reproduktor, točí se o 360… pravda, ta nejlevnější Xiaomi za 700 není IP65 (mraky jiných modelů jo), to ale ta z aliexpress taky ne, dali ji pod plastovou střechu do plastového krmítka… Nastavení je asi tak tři kliknutí - to právě vše dělá sama ta apka… Přemýšlím, že bych dala kamerky slépkám. Ale kam, aby se mi neoběsily. Ty slépky.
nemáme včely a tak nám žluny na zahradě nevadí - ani když dělají krátery do trávníku - neb se prokutávají do mravenišť. Ale kráter od žlun je výrazně ménězlomnohový, než co umí (i když teď už výjimečně) vytvořit Yodislav.