právě jsem si pořídila štěně rhodéského ridgbacka a jelikož jsem viděla vaše internetové stránky, chtěla jsem se poradit, kolik množství by měl dostávat k jídlu, jestli by jste nebyl tak hodný a neporadil mi.
Předem děkuji za odpověď Hnidová Radka
Vím že je to starý dotaz, ale je chyba nechávat psů, misku celý den plnou ať si žerou jak sami chtějí?
ano
Zalezi co za zradlo a jaci jsou psi. Nas nezravej jezevec ma granule permanentne k dispozici a dvakrat denne maso. Nekdy ma den bezmasej. Nekdy si granuli vsimne jindy ne. Rozhodne se neprezira.
Jak píše Leithian, záleží na tom, co je to za psa, a co za žrádlo. Máme tak granule už u několikátého psa různých plemen a v pohodě. Ani jeden pes se nepřežíral a nepřežírá. Krom granulí dáváme i syrové a vařené a pečené maso, přílohy, zeleninu, tvaroh, sýry, vajíčko,… a tyto potraviny nejsou k dispozici v misce celý den.
neboli ti psi mají svůj krmný režim + granule k tomu
taky tak mám a měla jsem psa, ale je krmen pravidelně Xx denně, granule na dozob, pokud má potřebu. A vím, že to jako “dozob” opravdu funguje. Není to tady máš kýbl granulí a starej se sám. Ono jít se psem, který si právě nacpal pupek (a člověk o tom vůbec nemusí vědět), na procházku/výcvik, nebude zcela OK…..Nemluvě o psech, kteří prostě pojedou (žerou), dokud je co.