Zjistil jsem,že vajíčka ve snůšce u jedné z andulek jsou každé nepatrně naklovnuté,jako od špendlíku.Samice poctivě sedí ale asi jí bude nutné vyřadit z chovu,že? Setkal se s tímto někdo?
Muže to dělat samec sledujte jestli nechodí do budky, v době sezení na vejcích tam nemá co dělat.
S tím bych ne úplně souhlasil. U mě lezou samci do budek normálně, krmí tam samičky. Samozřejmě vejce mohou naklovnout ale stejně tak i samice a stejně tak mohla mít vejce slabou skořápku.
S tím vůbec nesouhlasím opakuji že samec tam nemá co dělat samice když se chce nakrmit vyletí z budky a samec má krmit až starší mláďata. Zpěvák u mě samec který chodil naposled do budky v době sezení likvidoval vajíčka a samec andulky který chodi stále do budky jenom obtěžuje samici a odchovy jsou velmi špatně úhyny mláďat a pod
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 13.05.2024, 11:16:13
Holt me proste ke svy samici samec lez no. A treba se pokakejte proste to tak bylo. Ze vy jste to nezazil je fajn. Me taky jeden ja za 30let u hadu nezazil tak kecas bavil. Do ty doby nez se mu to stalo taky😁