Mě spíš vyděsilo,že někoho vůbec napadne takovou metodu použít…to prostě je mimo moje chápání. A že se to klidně děje i tady v čechách,nedělám si iluze….
FEI je celkem známá, že tyhle věci neřeší/zametá pod koberec. Protože jim z těchto lidí tečou prachy.
Dokud se tu nevytvoří konkurenční tlak na změnu, tak se nic nezmění…
A cjf není o moc lepší. Viz celá aféra třeba s plesem, cenami, nebo nově to jejich ‘minimum’, který by bylo sice hezké mít, ale ne pod záštitou federace, která chrání našňupanou fetku, která má vlivný rodiče.
Mě spíš vyděsilo,že někoho vůbec napadne takovou metodu použít…to prostě je mimo moje chápání. A že se to klidně děje i tady v čechách,nedělám si iluze….
Takové to metody a jim podobné jsou v Kolumbii , Potroriku, Španělsku, Portugalsku , Mexiko používány k výcviku koní na různé fiesty(oslavy) . Koně caplují (rychlý kadencovan pseudoklus) většinou na asfaltu, vzpínající se koně a chůze po zadních …učí se to uvázaní /svázaní podobně, jako na videu výše, najdete to na různých instagramových videích na you tube, pan “mistr” PParra už podle jména bude něco odtud(repre Kolumbie)
Tak to prrr, FEI sa voči tomu postavila veľmi rázne. A zakázala natáčanie na opracoviskách a poskytovanie záznamov z opracovísk médiám pod hrozbou žaloby.
Tak to prrr, FEI sa voči tomu postavila veľmi rázne. A zakázala natáčanie na opracoviskách a poskytovanie záznamov z opracovísk médiám pod hrozbou žaloby.
Pochopila jsem správně ironii?
My kdysi s kamarádkou nahlásily na hobby závodech surové chování vůči koni (teda poni) mimo dohled diváků. Ke cti pořadatelů nutno říci, že dvojici do další soutěže nepustili.
FEI je celkem známá, že tyhle věci neřeší/zametá pod koberec. Protože jim z těchto lidí tečou prachy.
Dokud se tu nevytvoří konkurenční tlak na změnu, tak se nic nezmění…
A cjf není o moc lepší. Viz celá aféra třeba s plesem, cenami, nebo nově to jejich ‘minimum’, který by bylo sice hezké mít, ale ne pod záštitou federace, která chrání našňupanou fetku, která má vlivný rodiče.
Tu sa ale musím ČJF zastať, v tomto prípade nemala na výber, keďže obvinená prišla s potvrdením od lekára, ktorý jej mal kokaín podať. (Fun fact, už tam nepracuje, takže ho tá kauza stála miesto primára. Snáď mu za to aspoň dobre zaplatili.)