Stolici už má zase v pořádku, dnes jsem koukala. Byla to jen jednorázová záležitost. Hlavně si myslím, že k tomu mohl přispět stres + neustále měníme stravu - granulky dle veterináře, následně kapsičky, pak nám prodal zase nějaké veterinární konzervy atd. Dle všeho (i toho kašle) se přikláním také k tomu, že něco spolkla (s gumičkama si hraje neustále) a teď ji to tam vadí. Neumím si ale vysvětlit ten nezájem o jídlo.. To by s tím cizím tělesem mohlo souviset?
Držím v ruce výsledky krve z 5.3 kdy jsme na veterině byli poprvé - jediné, co tu není v normě je - Neutrophilis - výsledek 1,41. Pokud tomu rozumím správně, mělo by to správně být v rozmezí 2,3 -10,29…) Veterinářka nám na tyto výsledky řekla, že se o nic závažného nejedná a že to značí počínající zánět, který rozeženeme granulkama, které nedráždí žaludek a tím Famosanem. Po návštěvě byl opravdu 14 až 3 týdny klid a pak to vše začalo nanovo.
Tyto stejné výsledky krve jsme vzali na veterinu k novému veterináři, ke kterému docházíme doteď (původní veterinářka měla dovo). Tak ten zánět zřejmě usoudil dle výsledků + opravdu mluvil o uzlinách a o plynatosti.
Odpověď na příspěvek uživatele Aneta120 z 03.05.2024, 20:34:14
Ještě takový dotaz ten veterinář vycházel ze 3 týdny starých výsledků? Neudělal nový odběr pouze kocku prohmatal a soudil podle svého pocitu. Nechte také udělat nové testy aby jste měla jistotu současného stavu jestli se situace nezhorsila
Držím v ruce výsledky krve z 5.3 kdy jsme na veterině byli poprvé - jediné, co tu není v normě je - Neutrophilis - výsledek 1,41. Pokud tomu rozumím správně, mělo by to správně být v rozmezí 2,3 -10,29…) Veterinářka nám na tyto výsledky řekla, že se o nic závažného nejedná a že to značí počínající zánět, který rozeženeme granulkama, které nedráždí žaludek a tím Famosanem. Po návštěvě byl opravdu 14 až 3 týdny klid a pak to vše začalo nanovo.
Tyto stejné výsledky krve jsme vzali na veterinu k novému veterináři, ke kterému docházíme doteď (původní veterinářka měla dovo). Tak ten zánět zřejmě usoudil dle výsledků + opravdu mluvil o uzlinách a o plynatosti.
Možná tam máte výsledky v ENG a je tam Neutrophils…???
Jestli chcete, dejte sem sken toho nálezu. Evidentně se teda dělal nejen KO, ale i diferenciál.
Snizene mnostvi je infekce; virova infekce, ne? Nebo hrozna nemoc, tu asi ta kocka mit nebude. Zaseknute neco v travicim vedeni, to by mohlo byt, za tu dobu uz tam treba neco hnije… Gumicka zaskrti neco a kocka zahyne… muze byt hromada chlupu, moc velka, nejde ven. Proste reknu o RTG a tecka.
Zde jsou výsledky. Ještě me napadá, mohlo by to nechutenství být i z atb? Ze po nich nemá chuť jíst?
Dle biochemky a KO je číča zdravá! Izolovaná neutropenie…tím bych se netrápila.
Ale chce to dál pátrat. Jak jsem Vám psala, užiju 2 až 3 tbl Augmentinu (Amoksiklavu atp.) a už je mi zle. Nepůsobí to tak na každého, ale třeba mně širokospektré PNC fakt střevní mikroflóru vymlátí šíleně!!!