Dobrý den, máme dvouletého buldočka. Je to nekonfliktní, neagresivní a spíše neprůbojný pejsek. Evidentně by si rád hrál s jinými pejsky, ale oni ho prostě nějak nemají rádi. Často na něj štěkají, vrčí, ignorují ho. Náš buldoček k nim přitom jen přijde, stojí a čeká/těší se na přátelský kontakt (z našeho úhlu pohledu tak, jak to děljí všichni ostatní psi). Po odmítnutí je evidentně skleslý, agresi ale nevrací. Měli jsme už buldočků několik, a tak máme s čím porovnávat, ale s tímto jsme se ještě nesetkali. Nemáte prosím s něčím obdobným zkušenost? Děkuji.
Nechrochtá? Často to psi vyhodnocují jako vrčení (k tomu nemá ocas jako další komunikační prostředek) a s takovým nechtějí nic mít. Když k nám někdo dorazí se psem, tak u nás se bojí hlavně mopse,protože pořád chrochtá - buldočka nechrochtá,tak tu nikdo neřeší
Odpověď na příspěvek uživatele Marie Mašková z 25.04.2024, 16:57:48
Dobrý den. Jak to popisujete, tak je mi Vašeho psíka líto. Neznáte někoho, kdo má přátelského psa??? Že byste se scházeli cíleně…? Někteří zde chovají retrívry/labroše, ti bývají hodní. Ale i mnoho jiných plemen. Možná kdybyste napsala, odkud cca jste, tak třeba by se Vám někdo nabídl na společné venčení a hrátky psů.💝
Dobrý den, máme dvouletého buldočka. Je to nekonfliktní, neagresivní a spíše neprůbojný pejsek. Evidentně by si rád hrál s jinými pejsky, ale oni ho prostě nějak nemají rádi. Často na něj štěkají, vrčí, ignorují ho. Náš buldoček k nim přitom jen přijde, stojí a čeká/těší se na přátelský kontakt (z našeho úhlu pohledu tak, jak to děljí všichni ostatní psi). Po odmítnutí je evidentně skleslý, agresi ale nevrací. Měli jsme už buldočků několik, a tak máme s čím porovnávat, ale s tímto jsme se ještě nesetkali. Nemáte prosím s něčím obdobným zkušenost? Děkuji.
No ono některým psům připadá buldoček prostě asi “divnej”…některým možná tak “divnej”, že si nejsou úplně jistí v kramflecích…jako divný je, že u předchozích buldočků se vám to nestávalo. Tak mě napadá, že buď teda máte smůlu na psy, kterým opravdu připadá obecně buldoček jako “divnej” a nebo na psy, kteří se nechtějí kamarádit popř. kombinace obojího.
Ale jestli jste teda nenarazili ani na jednoho přátelského psa, co nemá problém se s vaším pesanem minimálně přátelsky pozdravit, tak je to teda buď hrozná smůla a nebo mě napadá, jestli třeba váš pes ostatním nějak nevoní/voní a proto tak reagují…
Nevim…moje pyrenejka si třeba myslí o borderkóliích, že mají o kolečko víc a tudíž se s borderkama nebaví, ignoruje. Moje kavkazanda ta se zrovna nechtěla bavit s těmi buldočky…
Jako vašeho pejska je mi samozřejmě líto, je to smutný, když on by se kamarádil a ostatní nechtějí….hele zkuste si najít klíďo přes inzerát nějakého psího kámoše a domluvit se na nějakých společných prochajdách.
Nechrochtá? Často to psi vyhodnocují jako vrčení (k tomu nemá ocas jako další komunikační prostředek) a s takovým nechtějí nic mít. Když k nám někdo dorazí se psem, tak u nás se bojí hlavně mopse,protože pořád chrochtá - buldočka nechrochtá,tak tu nikdo neřeší
To stejné jsme někdy měli s fenkou mopse.Někteří psi si to pochrochtávání vysvětlovali jinak. Někteří se i zalekli. Nejlepší bylo,když mi ve vlaku řekla jedna paní,ať tomu psu poručím ať je zticha.
Odpověď na příspěvek uživatele Marie Mašková z 30.04.2024, 20:19:57
Tak to Vám Impact nepomůže.😕 Je z Moravy…má plno psů, protože se stará o týrané psy a má psí spolek. Snad se na mě nebude zlobit, že o ní píšu bez jejího vědomí.🙏
Ale zrovna dnes jsem narazila na článek v Přerovském deníku, kde je s ní rozhovor…
Odpověď na příspěvek uživatele Marie Mašková z 30.04.2024, 20:19:57
Pokud jste mobilni a zvladnete popojet pres reku, muzu vam pujcit na hrani nejakeho sveho. Klidne vsechny naraz, nebo postupne, aby nedostal chudak sok 🙂
Tak to Vám Impact nepomůže.😕 Je z Moravy…má plno psů, protože se stará o týrané psy a má psí spolek. Snad se na mě nebude zlobit, že o ní píšu bez jejího vědomí.🙏
Ale zrovna dnes jsem narazila na článek v Přerovském deníku, kde je s ní rozhovor…
No právě, že by s náma mohla klidně jít. Naši psi jsou socializovaní a je jim jedno, kdo s nima jde. Ale bohužel teda, z opačné strany republiky.