Zdravim a prosim o pomoc. Vyznate se v plemenech krut mam v tom maglajz. Poslete odkaz nebo prosim vypiste nejak plemena ceska a nemecka. Dekuji, Benda.
Už nám i sedí na vajíčkách. Teď jen sháním na internetu krmivo pro krůťata od prvního dne. Radši bych se na diskuzi poradila, jaké máte vyzkoušené. Bohužel nám v našem ZZN Marketu přestali prodávat krůtí 1.
Zmatek mám v tom která plemena kam patří. Stačilo by mi vypsat Německá plemena, česká plemena nebo napsat kde tyto informace najdu. Třeba Krůta crollwitzká, krůta bourbonská čí jsou to národní plemena.
Už nám i sedí na vajíčkách. Teď jen sháním na internetu krmivo pro krůťata od prvního dne. Radši bych se na diskuzi poradila, jaké máte vyzkoušené. Bohužel nám v našem ZZN Marketu přestali prodávat krůtí 1.
Směs pro krůty Energys mini👍..můžete si objednat 😉
Děkuji, přesně to jsem teď objednala. Krůťata budeme mít poprvé. Už jsme měli kuřata, housata a kachňata. Tak doufám že se kolem poloviny května něco vylíhne.
Děkuji sharingan. Chápu-li to správně tak jsou 3 velké skupiny - krůty české, krůty naraganset, krůty standardní a do těchto 3 skupin padají všechny plemena co jsou a nejvíc jich je mezi krůtami standardními je to tak?