Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 16.10.2024, 19:26:03
Odberryho, a vy jste dávali 2x denně Lantus? I když je tak dlouhodobý? On by měl mít peak v plazmě až tak nějak za 12 i více hodin, tuším. Tak se podávání 2x denně trochu bojím…
Je ale pravda, že jak měl teď Fido ty hrozné hodnoty, tak měl i návrat pu/pd…😢
Odberryho, koukněte na mého milovaného pacienta. 😍 Toto má na duhovce on - ten černý flíček laterálně. Ale Kometa zde psala, že se tím nemám vzrušovat, navíc on to má už dlouhé roky…
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.10.2024, 20:31:39
Jj, dvakrát denně po 12 hod. A Lantus. Vetka vůbec neuvažovala o snížení frekvence, vždy jen o snížení dávky.
Podobný flíček má právě i kamarádčin. Dost výrazný. Náš Groot má mnohem menší, vedle panenky a na žlutém pozadí zelený flek není tolik vidět. Ne takhle na první pohled. Nicméně zrovna ten je dost plašan a vyfotit detailně je nadlidský úkol. Zvláště když se mi teď díky podávání antibiotik striktně vyhýbá 🙈
Dnešní kontrola Klífy….dostala jsem vyhubováno za to, že je obézní (oprávněně) a za svévolné vysazení Sporimunu (také oprávněně, ale vím, že by s tím nesouhlasila). Nicméně sono střev ukázalo úplně normální nález. Žádné ztluštění, žádné zvětšené uzliny, žádné abnormální útvary. Když si vezmu, čím vším jsme na jaře prošli (od nechutenství, vytrvalých průjmů, chemoterapie, která musela být ukončena, cukrovky vyvolané kortikoidy, přechod na cyklosporin…) mám teď kocoura, který nic nepotřebuje. Jen striktně krmit tím, čím teď. Žádné změny, žádné syrové maso, žádné nové pamlsky, abychom ho zase nerozbili. No a nějaké to kilíčko shodit 😅
Tak teď už jen aby echo nejmladšího příští týden dopadlo dobře. Ale úplně nevěřím, že by mohlo dobře dopadnout všechno, tak jen doufám, že to půjde řešit prášky.