Jinak včera Fido hodnota 6.3!🍀
Nechtěla jsem jej pustit ven, takže mi opět rozdrápal papíry. No co už…
Jinak včera Fido hodnota 6.3!🍀
Nechtěla jsem jej pustit ven, takže mi opět rozdrápal papíry. No co už…
Tak zázraky se prostě dějí.
Snižujeme na jednu jednotku 2x denně s tím, že pravděpodobnost, že úplně vysadíme, je víc než velká.
Kontrolovala mu sonem i ta střeva a jsou bez jakýchkoliv patologických změn. Doktorka nechápe, jak je to možné se všemi těmi nálezy, že je teď v pohodě. V podstatě cyklosporiny byly zoufalý pokus s malou nadějí, že budou na střeva zabírat. Ale nic jiného v tu chvíli po ruce neměla.
Cyklosporiny vysazovat ani snižovat nebudeme a může si jíst, co chce. Očividně mu to prospívá.
Doktorka říkala, že teď to vypadá, že mi akorát rozbila kocoura tím, že mu vyvolala cukrovku 🙈
Kontrola za měsíc, konzultace po mailu a za týden změřit glykemickou křivku po tom snížení.
Ani nevíte,jak ráda to čtu 🍾
Došlo na moje slova…a jsem ráda!🍀
A teď něco já: Také snižujeme inzulín, tak kéž…víc raději nepíšu, ať to zas nezakřiknu. Teď dostával inz. i za více než 24h, takto blbě to vycházelo, přesto glykémie stále stabilní.👍
Tak u nás poslední kontrola 4,7, na večerní dávce snižujeme o půl jednotky. A deset deka nahoru na váze, pomalu, ale jistě. Baští, mazlí se, nohy rozhodně teď lepší. Pití cca tak k normálu, párkrát pozlobil s čůráním mimo záchod, to už ho ale podezřívám, že to je trošku z trucu, třeba po návštěvě vet.. Jen teda co mě znervózňuje, našel si místo pod postelí na pelechu co tam kočiny mají, on tam nikdy nechodil a teď většinu prospí tam.
Takže také super zprávy!!!🌹
Moje kočky často mění místa na spaní. A když jednu noc jeden spí někde, tak druhou noc mu to místo schválně obsadí zas druhý. Toho bych se u Vás nebála…
Tak nějak - starší kocour spí v posteli pravidelně. Mladší to střídá - zima je jasná - akumulačky, ale jinak porůznu na zemi, na gauči, v posteli…
Snad to nic neznamená a jen si přišel na lepší místo.
Jinak u nás poslední hodnota 6.3…a to měl asi 36h od poslední aplikace inzulínu.
Vidíš říkala jsem že Ty a Fido to zvládnete. 😁
Jani, děkuju! Jsi moc hodná…ale na úplné vysazení to asi nikdy nebude. Navíc se děsím ještě jiné nemoci.😢
Plus u mě další zdravotní problém…
Kolik je Fidovi 11? Tak ten jen díky Tobě má takový pěkný život a to je to na co se musíš zaměřit.
Jéé, jak víš jeho věk?👏 Narodil se někdy na jaře 2013 a já si jej z útulku/depozita brala hned po úmrtí Buba, tudíž v říjnu 2013. Na dnes byl venku až do poledne…
Já byla odpoledne pryč, před chvílí návrat…a pán se mi vyvaluje v posteli!!!😄 Beztak jestli mi zas nedotáhne nějaké klíště, “ideálně” rovnou do postele… Jak jsem dnes pro něj byla, tak už máme dost vysokou trávu všude kolem. No a přijdu a po mně leze klíště!!! A to na mě skoro vůbec, nějakým zázrakem ;-), nejdou!
Jinak ale, Jani, já ten jeho věk nepovažuji za vysoký. Beru ho za pána v nejlepších letech!😂👍
biaca:Vidíš říkala jsem že Ty a Fido to zvládnete. 😁
💐🍀
Ovšem píšu zde něco pro ostatní diabetiky a jejich pánečky: Fido vzkazuje, že už má injekcí plné zuby!!! Dr. mě před tím tři čtvrtě rokem varovala, že to asi nepůjde pořád tak hladce. Jak se blíží večerní čas, začne mi pozorovat ruce. Stříkačku už musím fakt schovávat. No a poslední aplikace se mi už i vytrhl. On pak napodruhé si lehne a vydrží to…ale už mu to fakt vadí.😔😕
To je nyní móda - u nás v měsíčníku psali, že snížili frekvenci sekání k zachycení co nejvíce vody, jelikož jsou suché roky. My před panelákem máme také nehorázně vysokou trávu, ale chudáci pejskaři ty vždy musí přitáhnout klíšťat.
Fakt - to je ten důvod???
Noo, mně začala alergie! Jsem alergik a nejvíc na pyly trav. Fido se dřív rád v trávě schovával, ale teď už je vysoká i na něj.
“Myšička” Fido a Elisabeth (neboli Elsa). Panebože, oni už mají každej asi tak 50 jmen!!!🤣 A na všechna slyší a každej na ta svoje!😂
Elisabeth je ale na druhé fotce rozmazaná…
Fikovnice:“Myšička” Fido a Elisabeth (neboli Elsa). Panebože, oni už mají každej asi tak 50 jmen!!!🤣 A na všechna slyší a každej na ta svoje!😂
Elisabeth je ale na druhé fotce rozmazaná…
A hrajou si s autodráhou nebo ji mate také na ozdobu?