Aktuálně: 3 713 inzerátů209 977 diskuzních příspěvků18 247 uživatelů

Vkládejte fotky svých alexandr

anonymní (neregistrovaný) 30.07.2008, 22:07:28 xxx.xxx.111.1
dobry den sem muzete vkládat fotky vašich alexandru
joujou (neregistrovaný) 01.08.2008, 12:42:05 xxx.xxx.112.110
tohodle jsem si vcera koupila pri to bude samec a ja tomu verim
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 01.08.2008, 12:43:11 xxx.xxx.112.110
jo a tohle je taky nas mazlicek cinanek tonny
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2008, 16:17:45 xxx.xxx.248.129
pro neregistrovaneho
jak je velka voliera pro ty cinani moc dik
Hanka (neregistrovaný) 14.09.2008, 18:04:27 xxx.xxx.12.10
Jsou krásní všichni.Myslíte že klec Kakadu 45x45x86 by pro alexe byla dostačující?Průletpo místnosti je samozřejmý
anonymní (neregistrovaný) 14.09.2008, 21:11:12 xxx.xxx.35.177
Ohledně té klece, já na to mám názor takovýto ... ze začátku je majitel s papouška nadšený, papoušek je často pouštěn ven. Za čas buď zájem opadne nebo budou jiné okolnosti, které Vám nedovolí se o papouška starat jako práce apod. a papoušek začne více času trávit v kleci. Člověk by tak nějak měl asi počítat s tím, že ne vždy na něho bude mít čas a dopřát mu radši větší prostor. Upřímně, toto je klec tak na andulku a i tu byste musela pouštět ven se prolétnout. Nevím jestli si toho všiml ještě někdo, ale připadá mi, že se tu často objevují dotazy typu Jaké min. rozměry klece stačí takovému a makovému papouškovi... A ještě bych chtěla napsat, jak je snadné se o papouška po letech přestat starat.... Známá měla korelu 15 let, pořídila si rodinu, odstěhovala se od rodičů, proběhli takové ty stupidní /a dnes velmi používané věty typu zjistili mi alergiii/, a korelu nechala u rodičů, ta teď druhým rokem tráví čas v kleci 30 x 30 bez možnosti pouštění, s tím, že se jí doplní žrádlo a dál nic. Je to smutné a takové věci mě dokáží děsně nas...
Hanka (neregistrovaný) 16.09.2008, 21:53:30 xxx.xxx.12.10
Já vím že prvotní nadšení opadne, ale vámi napsaná varianta si myslím v mém případě nehrozí,alergie nemáme :-)) a kdybychom měli museli bysme se vzdát dosti zvířat které vlastníme a to radši budu kýchat a hekat,ale jednoho ze zvířat se nevzdám.Další varianta že nebude chut nebo čas se mu věnovat u nás má řešení...venkkovní zděnou volierou, kterou už jednu máme a plánujeme dvě další.Takže zbytek života v kleci mu nehrozí.Šlo opravdu jen o dotaz na nutný pobyt v kleci.A klec kakadu se mi zalíbila práve díky bidýlku nahoře kdy by mohl být na svém místečku a přitom se mohl prolítnout.Máme celoročně sítě v oknech takže není problém větrat a mít ho puštěného.Myslím si že při počtu 3 děti, 2 psi a 2 kočky o zodpovědnosti za živýho tvora která trvá dýl než pár prvních euforických dní něco málo vím.Ale i tak děkuji za reakce
Aky (neregistrovaný) 21.09.2008, 00:28:41 xxx.xxx.140.112
Moji Klucí Alexandr velky a malý-- Apolo a Kuba
Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.