Škdoa že ve všem co mi padne do oka musí být háček 😀 jsou opravdu krásné, ale 6000 za kus už je docela mazec.
Chová někdo v hobby chovu ovce walliské nebo je to doména zoo? Zajímavé plemeno
Chová někdo v hobby chovu ovce walliské nebo je to doména zoo? Zajímavé plemeno
https://www.facebook.com/groups/297477737348873/?locale=cs_CZ
Kdo chce mit s chovem vic starosti nez radosti, poridi si walliserky.
mastnacek:Kdo chce mit s chovem vic starosti nez radosti, poridi si walliserky.
A čem jsou s nima problémy?
🙂 nebudu za skarohlida,hledejte
Tak já je nechci ☺️, jen mě to zajímalo .
Já chcu kozy.🤣
👍jj,kozy jsou super..já mám letos kůzlata 50% anglonubijske..tři kozičky,jedna zůstane doma 🤗😇🐐
Walliserky jsou nádherné, ale také nevim,v čem jsou jiné nebo náročné 🤔
Paráda! Že kozičky.👍 To mě vždycky trápilo, co s kozlíky..
Já měla kozy zamlada a hodně nás živily.
Moje ubohý děti nepoznaly kravské mléko.😅Pudink, koktejly, krupicová kaše , kyselo.., všechno bylo z kozího.
Dělala jsem i jogurty, ale sýry jsem neuměla, jen tvaroh. Ten jsem někdy vydávala za brynzu a dávala ho do halušek.
Anglonubijky mě taky lákají, ale jsou prý taky takové problematičtejší víc choulostivé, jsem slyšela.
Děkuji 😊…to já bych zase brala radši kozliky..vykrmí se do čtyř měsíců a jdou do mrazáku, hodně dobrého masa..s kozickami je to horší, nechat si je nemůžu,ani se nezabíjí…to mám problém je prodat, do jakych podmínek,jak se budou mit..😟..teď jedna malá zůstane zatim doma, pro dvě si přijede kamarádka….a nubii jsem ještě neměla…sice bych radši čistou, kvůli kvalitnějšímu mléku,tak uvidime😀..naše deti byly také většinou na kozím mléku,ale všechny ho měly rády, dneska i vnoučata a nemůžou se dočkat, az kůzlata odstavim a bude mléko pro ně 😀🐐🐐…
Doron:A čem jsou s nima problémy?
Hůře snášejí změny. Ale jinak si je chovatelé pochvalují pro jejich přátelskou povahu a líbivý vzhled. Jenom se nedá čekat velká užitkovost, je to hobby plemeno.
Prostě ovečka na parádu.. ovečka Shaun😇..její příběhy miluju..připomínají mi neskutečné výmysly našich koz😀..
Ne, neni to ovecka shaun. Podivdjte se poradne. Hlavni postava ma chocholku na hlave, coz maji oxfordi. Zbytek stada je suffollk.
Problemy prizna minimum chovatelu a u walisserek tuplem, protoze je to draha ovce.
Aha😀díky za vysvětlení, v ovcich se moc nevyznám..doma měli rodiče merino na vlnu..
Škdoa že ve všem co mi padne do oka musí být háček 😀 jsou opravdu krásné, ale 6000 za kus už je docela mazec.