Přesně, i barva je dobře, Mijuše je černá jako noc, a andulka je vyšší level, jen mě napadlo, jaký by byl asi konec, kdybychom je zavřely dohromady, prostě nejlepší masová konzerva ( omlouvám se chudáčkovi sežranému)🤭
Ahoj. Náš kocour z ničeho nic přestal chtít maso. Vždy večer dostával přemražené králičí občas hovězí; vždycky to sežral. Ale teď maso naprosto ignoruje a chce pouze granule, občas trochu kapsičky, ale to jen málo. Je to zatím nekastrovaný kocour, ven nechodí. Je to normální? Díky za rady.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 07.07.2024, 11:52:05
občas trochu kapsičky, ale to jen málo. Je to zatím nekastrovaný kocour, ven nechodí
Vy máte doma nekastrovaného kocoura? Jak je starý? A jako, že žere méně? Nebo dlabe hlavně ty granule? Skoro všechny kočky, se kterými jsem se v životě potkala (a že jich bylo dost), měly granule na posledním místě.
U mých kocourů se chutě během života nijak neměnily.
U nás je to tak, že zaleží především na příchuti. A bohužel v průběhu věků za kocouři začali rozcapovat. Pokud jde o to, tak u nás vítězí tuňákové konzervy (nyní mě div nekleplo když jsem zjistila, že mi dodavatel poslal lososové místo tuňákových (bohužel, kdybych je vracela nedoplatila bych se poštovného)
Starší kocour nejraději čerstvé kuřecí, pak granule, tuňákové konzervy má rád s krevetami nebo se šunkou.
Mladší, kdyby bylo na něm tak jí pouze tuňákové konzervy, z masa ani granulí moc odvázaný není. A bohužel není to úpravou chutí, spíše mou chybou ve výchově - a nyní se proti vybíravosti snažím bojovat ne vždy s úspěchem