Najde se tu nějaká zahradnice? Jahody po mrazech mají takto černé středy květů je to konec nebo mohou být plody? Mají to i květy které v mrazu ještě nekvetly ale začali kvést až teď a přesto jsou černé. Děkuji.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 04.05.2024, 12:00:08
Myslím,že nasadí nove květy,jahody kvetou delší čas..mně take venku prvni květy omrzly,ale už jsou nové..ve skleniku už jsem dokonce posbírala první mističku červených jahod🍓🍓🍓…a znovu obrazilo omrzlé víno..
Hrozí, protože to je max trest. Ve skutečnosti dostane pokutu, která nedosáhne ani nákladů na chov té vydry za rok, ukáží mu “tytyty”, a půjde si po svých 🙂
To už sou 10dní starý fotky, přeci nebudu dávat květnový fotky do dubna 😄 Dávám jen směs a večer na noc už jedem na plný kule pšenici, občas pro zvyk a pro radost slunečnici jen tak z ruky.. Červiky sem omezil, zdá se mi, že pak maj řidší tentononc 💩 A dokonce, když se mi podařilo ty střely naposledy spočítat, tak neubylo, pořád 29 🤭 Máme několik křivejch pařátků, několik jich je o dost menších, zaostalejch.. No, aspoň bude z čeho vybírat v první polívkový vlně 🐔