před časem jsem sháněl zakrsláka na krytí mých dvou králičích holek. Sehnal jsem jedině beránka, ale moje holky jsou obyčejné. Váží obě něco málo pod dvě kila, ten samec dvě kila. Hrozně se mi líbí a jiného jsem nesehnal, můžu je dát bez obav k sobě?
Akorád jestli máte s ušima nahoru,tak to bude ucho sem,ucho tam.Proč vůbec chcete takové křížence,na maso určitě ne.Kříženců zakrslíků jsou plné inzerce.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 24.03.2024, 13:07:04
ale tak zase bych se nebála, že dopadneme jako v austálii. hadi taky potřebují jíst, pro psa taky hodně fajn a kdyby člověk dal na pekáč víc.. vždyť to je jak morče.
ale tak zase bych se nebála, že dopadneme jako v austálii. hadi taky potřebují jíst, pro psa taky hodně fajn a kdyby člověk dal na pekáč víc.. vždyť to je jak morče.
Chovatelé čistokrevných zakrslíků je jedí běžně,jak říká jeden."Dáš čtyři na pekáč,řádně upečeš,pak klepneš,vypadají kosti a máš krásné maso.A dvoukilový už zase není zakrslík.Třísláky zabíjím ve dvou kilech běžně a po stažení mají okolo 1,7.
před časem jsem sháněl zakrsláka na krytí mých dvou králičích holek. Sehnal jsem jedině beránka, ale moje holky jsou obyčejné. Váží obě něco málo pod dvě kila, ten samec dvě kila. Hrozně se mi líbí a jiného jsem nesehnal, můžu je dát bez obav k sobě?
V tom případě váš dotaz nedává smysl.Píšete,že holky jsou obyčejné a ne berani.Takže si odporujete. Asi by to chtělo,než zadáte dotaz,vědět,co doma vlastně máte.