Zdravim, konecne budem stavat nove voliery na miesto starych co som poutival doteraz. Vyska bude najmenej 2 m, dlzka najviac 3,5m a mam na to priestor 4,8 najviac 5,4 m. Zatial mam take plany ze by to nebolo so ziadnym vnutornym priestorom, lebo to by asi mali vtaci maly prelet a do tej dlzky 3,5 m sa to da tazko spravit. Zadna strana by bola murovana aj bocne steny by mali polovice dlzky mur, ostatna konstrukcia by mala byt zelezna. Predelene by malli byt 1,5m od zadnej steny murom a potom pletivom. Chcel by som tam zmestit aspon 7 ks volier. Ja som rozmyslal, ze sirky budu 3x0,8m, 2x0,7m, 2x0,6m. Chcel by som tam mat druhy: v jednej spolu andulky, korely, kakariki, a potom oddelene rozely pestre, rubino, lutino, penantov, agap. ruzovohrdlych a do jednej so sirkou 0,8 by som chcel nieco vacsie, ale neviem sa rouhodnut co. Napriklad alexander cinsky alebo aratinga jendaj alebo ozaj nevioem komu by tieto rozmery mohli stacit z vycsich druhov. Vie mi niekto poradit este nieco ine co by sa tam dalo dat? Ale nemyslim take ako pap. horsky, nadherny, alex maly, ale nieco take ine