Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 24.03.2024, 20:50:47
Jste demagog. Dokážu vám to. Tučně vám vepíšu VĚDECKÉnepravdy, neboli popření DEFINICE ano? Citace:
Za domestikovaný je považován druh nebo poddruh, který lze chovat v zajetí včela chována v zajetí není, třeba spářit jí nejde jako králíka v králíkárně či dobytek v maštali, nebo který již žije pouze v zajetí, buď proto, že v divoké přírodě nedokáže přežít včela dokáže přežít divoce, nebo proto, že jej člověk vyhubil včela není vyhubená. Domestikované zvíře se trvale množí v péči lidí to právě nejde, jak dokazuji v předešlé větě a liší se od divokého příbuzného neliší se vůbec ani morfologicky, ani způsobem života.
Takže. Jestli to správně chápu, nejste včelař, jste zapálený sympatizant a domníváte se, že jste vášnivý podporovatel včelařů a včelařství. I když nejste včelař, přesto se vyjadřujete k mému praktickému umění chovat včely a k mým vědomostem. Pak mi nezbývá než před vaším bezbřehým sebevědomím hluboce smeknout.
Prá vě díky lidem, jako jsem já, jde svět kupředu. Připomenu vám dva Americké pologramotné bratry, kteří neměli ani maturity a tak nevěděli, že nic těžšího vzduchu nemůže létat. Neznali odborné definice a jen prostě zkusili letět. A povedlo se jim to myslím začátkem prosince 1903. O 66 let později stanul člověk na měsíci.
Zná mě tu několik lidí osobně, vědí o mém chovu a vědí, že jsem se posledních 30 let aktivní práce živil výrobou věcičky pro sportovní rybolov, o které se bezpečně vědělo, že to udělat nejde. Já nevěděl, že to nejde a vidíte, hlady jsem nechcíp.
Tak se udobříme ano? Myslete na věci, které tu píšeme a prosím o ždibet pokory, nic víc, co vy na to?
Zkuste třeba zalistovat v análech Patentního úřadu, možná leccos pochopíte.