Zijem v Spanielsku a kazde rano, pri pohlade na povalujuce sa kosti sepie,je mi velmi smutno..spominam si na mladost,ked sme museli tieto kosticky tazko zhanat...Neda mi niekto radu,co by sa snimi dalo robit.Nie nemyslim malovanie..ci menit ich na darcekove predmety pre turistov.Ale zbierat a posielat ich niekde,aby nevysli na zmar.Viem,ze teraz sa uz vyrabaju aj umele kosti sepie..ale predsa,original je original...
Kdyby nebylo Španělsko tak daleko, tak si pro ně zajedu. Určitě bych je upotřebil .A poslat je můžeš klidně i mě :o)). Klidně se rozdělím s jinými chovateli. Hlavně pro ty mladé začínající by to bylo super.
Odkaz pre Dusana - po dlhsej dobe sa znova ozyvam...pripomeniem - kost sepie......Ak by si mal vazne zaujem,tak zacnem zberat,mocit a susit na slniecku....a ak toho bude viacej,tak Ti to poslem a podelis sa so znamymi...hm??? Uz som si myslela,ze sa neozve nik,tak som nebola dlhsie na stranke...a pozeram, ze chovas aj holubky diamantove.Brasko- Dusan:-)..chova tiez holubky,ale postove - zavodne) zije len a len pre ne..................Luba