Pro nezkušeného velmi odvážná rada. Když se netrefí, tak zlomí páteř nebo rozdrtí čelist a že zlomku sekundy je několik minut zápasu se zmrzačeným krocanem.
..to se musi dobře držet 😉..
Ale nevím, proč se zadavatel chce učit zabíjet zvířata rovnou na větších ,husách, krůtách..?..měl by začít s nějakým malým kuřetem a určitě s nějakým zkušeným chovatelem…ale ne škrtit 😀
Možná sem se špatně vyjádřil. Tím citem jsem to myslel tak že na to nemám srdce takto zabít, takže i to kolečko nepřipadá v úvahu potřebuji něco co nejméně morbidního ta pistole se mi zdá nejlepší.
Taky je to zabíjení u mě pořád naprt.. Špatně to nesu, škubání kuchání mi nevadí, ale to zabíjení je pro mě fakt temná stránka chovatelství..
Možná sem se špatně vyjádřil. Tím citem jsem to myslel tak že na to nemám srdce takto zabít, takže i to kolečko nepřipadá v úvahu potřebuji něco co nejméně morbidního ta pistole se mi zdá nejlepší.
Jardo mám to úlně stejně jako by. Škubání, kuchání mi nedělá problém a ani nejsem zelený mozek. Na porážku se klidně dívám, od mala jsem se díval na zabíjení kachen sekyrkou na špalku ale prostě vykonat je mi to proti srsti ale třeba se do toho nějak dostanu. Ta pistol mi přišla jako nejlepší řešení, hodně rychlé.