Je mi 10 let a po delší dohodě s mámou bych si rád pořídil papouška. Poradí mi někdo jakého a kde? Klec už mám, je vysoká 40 cm, široká 46 cm. Na papouška nebo párek mám 1000 korun. Jsem z Berouna, ale klidně si pro něj s mámou dojedeme i dál. Rád bych, aby mi třeba i kapku mluvil. Moc děkuju za rady. Lukáš.
cau jestly chces aby ti papousek mluvil tak si musis vzit jen jednoho a vzhledem k velikosti klece bych ti doporucil andulku nejlepsi je si pro papouska zajed primo k chovately ale z tveho okoli nikoho neznam tak ti snad poradi nekdo jiny preji hodne stesti
Kup si koreláka, ten je výborný společník a mluví i krásně píská. Seženeš ho za 200 až 300 kč a ted v chovný sezoně je opravdu nejlepší zjistit kdo u vás chová papoušky a vzít si ho ještě z hnízda.
Stačí trochu zahledat v inzerci, našel jsem inzeráty z tvého kraje, a chovatel nabízí andulky i korely. Kontakt na něj: Tel.608984174 nebo mail: jindrich.mk@tiscali.cz
Zde chovatelka nabízí korely:
Telefon: 606279953 nebo rihova.vera@seznam.cz je to okres Mělník.
A tady máš prodejce přímo z Berouna, nabízí mladé korely, přesně takové by se ti hodily k ochočení, cena 150Kč, chovatel Patrik Volf, veri84@seznam.cz , ICQ 369004935