Mám je ve voliéře 3x2x1 a zdá se že jim svědčí.
jak veliká by měla být voliera,děkuji za odpověd abych si to přečet,chtěl bych odpověd z praxe
jak veliká by měla být voliera,děkuji za odpověd abych si to přečet,chtěl bych odpověd z praxe
Mám je ve voliéře 3x2x1 a zdá se že jim svědčí.
I se záletem 3x2x2..
Díkes 🦜 a pro barnardy límcové to chce asi o něco delší nebo to je stejné?
UDH:Díkes 🦜 a pro barnardy límcové to chce asi o něco delší nebo to je stejné?
Ano taky v pohodě, jen pokud je budete dávat vedle sebe taknejen dvojite pletivo,ale něco i mezi dát
Barnardy chovam v zahradnich volierach o minimalni delce 3- 4 m (sirka 1m). Dulezite je pouzit kovovy ram a silnejsi pletivo - drevo znici ve velmi kratke dobe a beznym kralikarskym pletivem se bez problemu prokousou.
Barnardy límcové celozelene mám druhým rokem ve v dřevěne voliéře 3,5x2x1 m ze střešních latí a zatím jsem neviděl ani náznak nějakého okusování rámu voliéry. Jestli to nebude tím že mají k okusu dvakrát týdně větve ovocných stromu nebo vrby. Chovu zdar.-
Je škoda že už tady skuseni chovatele rezignovali . Potom se dozvídáme od rychlochovatelu Leona,Udh . Rady bez dlouhé praxe a skusenosti.k chovu. Není potřeba žádné dvojité pletivo mezi voliérami.samci si to vyříkají na jaře ,samice nasednou a je klid.videl jsem vyšší desítky chovu a v několika procentech měli opravdu dvojité pletivo.chovu zdar
No a co mezi volieramy doporučuju dvoucentimetrove ocelové platy vzor Ukrajina určitě se osvedci
Anonymní:Je škoda že už tady skuseni chovatele rezignovali . Potom se dozvídáme od rychlochovatelu Leona,Udh . Rady bez dlouhé praxe a skusenosti.k chovu. Není potřeba žádné dvojité pletivo mezi voliérami.samci si to vyříkají na jaře ,samice nasednou a je klid.videl jsem vyšší desítky chovu a v několika procentech měli opravdu dvojité pletivo.chovu zdar
Jee o co Vám jde,proč tu urazite chovatele..kdybych neměla dvojite pletivo teď u ptactva ,když jsou v toku nevím jak by to dopadlo, někdy Vám to nahraji “pane chytry” ….
Anonymní:Je škoda že už tady skuseni chovatele rezignovali . Potom se dozvídáme od rychlochovatelu Leona,Udh . Rady bez dlouhé praxe a skusenosti.k chovu. Není potřeba žádné dvojité pletivo mezi voliérami.samci si to vyříkají na jaře ,samice nasednou a je klid.videl jsem vyšší desítky chovu a v několika procentech měli opravdu dvojité pletivo.chovu zdar
Tak to je pěkná blbost. Mám deset párů barnardů jak červenočelé tak límcové a neumím si to bez dvojitého pletiva představit i když je ve vedlejší kleci jiný druh natož zase barnard. Pokud chcete mít ptáky bez drápů a i hůř zmrzačené s chutí do toho. Je pravda že některé páry jsou klidnější a ptáků vedle si moc nevšímají, ale mám ptáky kteří vyloženě jdou po sousedících.
Nejsem chytrý ale věřte že na rozdíl od Vás zkušený a to opravdu nikde nekoupíš.
Ještě pro Vás mám jenom 3 páry barnardu ale mám je barnard penant barnard penant. skuste to.deset páru jsou kecy v kleci.neverim
Anonymní:Ještě pro Vás mám jenom 3 páry barnardu ale mám je barnard penant barnard penant. skuste to.deset páru jsou kecy v kleci.neverim
A to jste sem přišel urážet, jak můžete někoho nazývat “ rychlochovatelem” ani toho člověka osobně neznáte, nebyl jste u něj… To ,že vy nedáváte dvojité pletivo a snesou se , neznamená ,že ostatních 80% to musí mít stejně…Každé ptactvo se chová jinak..někdo se snese po spolu v jedné voliéře, některé by se zabilo….Tím,že mám jinou zkušenost..nebudu urážet druhé ,které mají opačnou zkušenost. A mám vedle Barnardu Pár Penantů a nemít dvojité pletivo tak se pokousali do nohou….
Tak by se pokousali😀? Ohromné zkušenosti . O jaké slušnosti tady mluvíte? Před třemi lety jste sháněla samce modrého cervenoceleho. Nabídl jsem Vám ho SMS formou a vy jste neměla ani tolik slušnosti odpovědět. Chovu zdar
Tak o tom opravdu nevím ,že jste mi psal sms ( a já bych neodpověděla) možná email s nabídkou! …mám uložené chovatelé ,ale Vás opravdu ne …a já před třemi lety pár měla . Ale pamatuji si ,že byl jeden pán na Ifauně stále rýpal do lidí a psal tam i o barnardech a měl takovou cenu za samce, nebo samice to už nevím ,že to nikdo nekoupil .. bylo to 10tis . Tak možná se cítíte naštvaný ,že za takovou cenu jsem to asi nechtěla . Jojo chovu zdar a i trochu respektu k chovatelům, jelikož už jsme dospělý lidé a spojuje nás stejný “ koníček”.
Moje cena byla 6000
Anonymní:Moje cena byla 6000
Pochybujem že pred 3 rokmy ste predával modrého barnarda za 6000.Možno tak bez drápkov.
Anonymní:Ještě pro Vás mám jenom 3 páry barnardu ale mám je barnard penant barnard penant. skuste to.deset páru jsou kecy v kleci.neverim
Netvrdím že to možné není, jak jsem již psal mám i klidné páry kde bych se toho nebál. Ale mám i páry že by vám u penantů moc prstů nezbylo. Proto nesouhlasím s tím že není třeba dvojité pletivo. Posílám nějaké foto těch keců v kleci…
Já nechápu proč tu máte potřebu něco vytahovat a dohadovat se s lidmi..a tvrdit ,že všichni lžou… to máte opravdu smutný život.. je tak krásně sednete si k volieram a přemýšlejte jestli Vám to za to stojí..chovu zdar