Janae: Na tady jste ale z gruntu všechny z gruntu hodný ženský.😀
Fikovnice, nenapadlo vás, že ta slečna introvertka, která momentálně žije jen pro ty dva psy, se celé dny pohybuje po internetu a nejspíš hledá informace o psech a ono moc stránek o zvířatech není, pravděpodobně se prokliká až sem a pozná se?
Já jsem teda nepochopila, co se stalo tak hrozného, kromě toho, že si maminka slečny postěžovala kamarádce. To jste si nikdy nestěžovaly na děti kamarádkám, já teda jo a očekávala jsem, že si to nechají pro sebe, ne že budou vypisovat na internetu.
Slečna má kde bydlet, nějak studuje, vydělává si po brigádách, psům se věnuje. V případě nemoci to buď uplatí nebo požádá o pomoc rodinu, nechápu, že to řeší zrovna Fikovnice, která se netají tím, že si peníze půjčuje pravidelně.
ALe samozřejmě je v této diskuzi nejdůležitější, aby štěňata měla PP, to dá rozum.😄
Většina zde píšete, že jste nezdravě závislé na svých zvířatech, většina se zde popisujete jako silné introvertky, když zrušili diskuzi na fauně, netajili jste se tím, že jste brečely a hroutily se a vyčítáte mladým sociální sítě. Ale to mladý se hroutí kvůli kravinám a uctu by jste od nich chtěly. Komedie neskutečná.
Fikovnice, téma bych nechala smazat, obsahuje hodně osobních informací, vůdčí dívce i její matce je nemorální,
A Vy považujete za morální zde podtrhovat, že mám ostudný plat? A že si půjčuji peníze…které samozřejmě vracím!!
Jinak si nejsem vědoma, že bych o dívce psala něco nepěkného (a snad ani ostatní ne). Nečetla jsem vše. Psala jsem, že jsem naopak připravena dívce pomoct, tak se do mě nenavážejte. Netuším, kdo jste…ale to je asi úplně fuk.
Dívka pořízením dvou štěňat (nesourozenců) udělala dle mě nesprávný krok. Ale to není moralizování, to je můj názor.
Až se zaregistrujete, jsem ochotná Vám k tomu napsat více!! Jenže Vy se vždy jen občas zjevíte, napíšete moralizující koment (ano, moralizující) a zase zmiznete.
Edit: Ukazuje se, že lidská závist opravdu nezná mezí! A jsem šťastná, že mám kolem sebe lidi, ať už reálné nebo virtuální, kteří mi ve finančních těžkostech pomohou.