Fikovnice, mám sousedy s PP psy - pracovní plemena, jaký myslíte, že mají život za plotem? Prostě jsou chovatelé, kteří chtějí psa prodat a nic jinýho je nezajímá.
Peníze a ostatní si musí vyřešit ony dámy. A zbytek? No, tak jako max bych slečnu navedla na nějaký psí stránky (psí vzdělávání), pokud by se sama ptala. Kde myslíte, že mají psy/ štěňata pracující pejskaři? Proč by nebyli doma ti její.
Pořídila si druhého čivaváka a po matce chce 10 000. To mi jako zodpovědné nepřijde. Nestuduje, nepracuje?
Tak to je ale vnitrorodinná záležitost. Ono je to dnes poměrně běžné,co vídám u mladých “osamostatněných” v blízkosti. Odstěhují se, ale rodiče je komplet podporují i nadále. To nemusí ve vztahu ke psům nic znamenat
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.03.2024, 12:46:30
To nemusí ve vztahu ke psům nic znamenat
no ale………. zodpovědný člověk si nevezme živé zvíře na které nemá peníze, nemá-li peníze na pořízení, nebude mít ani na péči, veterináře, průšvihy, očekávat s nataženou dlaní není zodpovědné. A zodpovědnost se pak promítá do dalšího. Mně je to fučik, jak to slečna a její máma má, nebo mají, neb to stejně neovlivním, jako to neovlivní Fíkovnice. ale zodpovědné to není ani od jedný - zodpovědná matka nebude dítě podporovat v takovýchhle hovadinách. Teď se máma diví, ale je to její práce, jak dítě vychovala a jak se chová nadále.
Tak to je ale vnitrorodinná záležitost. Ono je to dnes poměrně běžné,co vídám u mladých “osamostatněných” v blízkosti. Odstěhují se, ale rodiče je komplet podporují i nadále. To nemusí ve vztahu ke psům nic znamenat
Viz Zrzavci.
Studuji - dobrá, rodiče mě finančně podporují. I tak jsme se sestrou chodily na brigády.
Nestuduji = pracuji a tím pádem pro mě vyživovací povinnost rodičů skončila. A pořídím si jenom to, na co mám. Jinak by mě hanba fackovala.
Studuji - dobrá, rodiče mě finančně podporují. I tak jsme se sestrou chodily na brigády.
Nestuduji = pracuji a tím pádem pro mě vyživovací povinnost rodičů skončila. A pořídím si jenom to, na co mám. Jinak by mě hanba fackovala.
Ano,vás. Ale to je váš pohled na věc. Pokud je takto vychovávána a podporována,tak jí na tom nepřijde nic špatného,dokud jí to máma nevysvětlí a nezatrhne.
Ad fontanela, ono je to ale u pidiplemen, a zvlášť s takovou lebkou, poměrně běžné. Bavíme se samozřejmě o neuzavřené fontanele v řádě milimetrů! Většinou znatelné už jen v podobě hmatatelných lebečních švů. Ta pak do měsíce,dvou sroste úplně. Nesrostlá je samozřejmě vylučující vada z chovu a podle velikosti je více nebo méně průserová
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 14.03.2024, 12:29:12
Mám malé psy, oba a vždy byly jen psy. Časem byl mezi nimi i věkový rozdíl. Teď Gigouškovy je 8,8let a Chuli 8měsícu. Nikdy jsem se nebála, že by si kulíšci nesedly, vždy si sedly, prostě si vyříkaly kdo, co a jak a bylo.
V tom nevidím problém, že jsou dva kulíšci spíš bych se obávala, že to slečna nezvládne buď budou čivavy rozmazlené kabelky a nebo ustrašenci a nebo slečna překvapí a bude super pejska řka.
Mám z ní pocit, že nějak ještě nedospěla. Kdysi (nedávno) jsme se měly v Brně setkat, řešit cosi závažného a kámoška mi sdělila, že její dcera se nejvíc těší na moje kočky!
No… to já jsem taky nedospěla. Taky bych se těšila nejvíc na ty kočky, viď 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.03.2024, 14:42:06
Taky, vždycky když jdeme někam na návštěvu, tak se nejvíc těším na tamní zvířectvo 😀…U kámošky se mi vždycky její kočka vecpe na klín a jsme všichni spoko 😀. S kámoškou se mi kecá dobře, ale ještě líp se mi kecá v obležení koček ! 😀
Když jsem se jela poprvé podívat na jeden svůj odchov…..paní otevřela, pes vyběhl a pak už jsem jenom lezla se psem po čtyřech. Tedy jen chvilku, zatímco syn slušně pozdravil a řekl “ to je maminka”.
Pak jsme šli všichni ( měli jsme s sebou jeho bráchu ) na procházku a moc jsme si to užili. Jo, dodám, že s majitelkou jsme se před tím neznali 🙂.
Mám z ní pocit, že nějak ještě nedospěla. Kdysi (nedávno) jsme se měly v Brně setkat, řešit cosi závažného a kámoška mi sdělila, že její dcera se nejvíc těší na moje kočky!
No… to já jsem taky nedospěla. Taky bych se těšila nejvíc na ty kočky, viď 😂
Jako jo…ale já tehdy mladé domlouvala u známého podnájem! Měla si jít prohlédnout byt a mně bylo sděleno, že mladá chce hlavně zajet za mnou podlachnit čičiny. A to už byla na vejšce. Už si nepamatuju ani jak to dopadlo, jestli nakonec byt nejela prohlédnout a domluvit jen matka mladé. Ale nechci kecat.
Taky miluju dlachnění zvířat, ale jak se říká vocamcaď pocamcaď.😀