V 80. létech o THP pracovníky a inteligenty moc nestáli. Natož aby někoho vyhledávali. Znala jsem jednoho pana doktora v Liberci, který moc toužil mezi ně, dokonce z pilnosti navštěvoval VUML. A nechtěli ho, měli málo dělníků a byla to přece dělnická strana. V listopadu zařval u radnice “všechny komunisty bych nakopali do pr……” Dav mu zacinkal klíči a stal se ministr vnitra. Péťa, ne dav.
Pro kometu: nevím, co se to dělo na VŠV, tam byli v lanaření studentů nebývale aktivní. Proč potřebovali zrovna veterináře?
Já jsem byla poupě😜 a ráda a bavilo mě to. Politiku z nás holek v tom nikdo nehledal.
Jinak byla jsem jiskra, ale nebavilo mě do nich chodit, pak pionýr, ale vlastně jen formalita. Poněvadž do klasickýho pyinýru jsem nechodila. Byl to myslivecký kroužek, pak házená, pak chovatelský kroužek a následně už jsem chodila jen ke koním. V komunistické straně od nás z rodiny nikdy nikdo nebyl, ale nikdy jsem nepocítila, že bychom kvůlivá tomu byli nějak biti, třeba nevzali na školu.
Vracím se jen s kratičkým updatem: Dívka byla tedy včera opět u mě. Po výuce mi poděkovala, předala miniprezent😊, a poprosila, zda bych ji mohla učit už jen já (sdělila mi, že jí moje výuka vyhovuje nejvíc, dtto řekla své mámě). Bohužel to nelze, což je i mně líto. O psících jsem se s ní nebavila, každopádně, na rozdíl od prvního semináře, na ten včerejší už přišla připravená a reagovala na mé dotazy. Mám z ní radost!
Vracím se jen s kratičkým updatem: Dívka byla tedy včera opět u mě. Po výuce mi poděkovala, předala miniprezent😊, a poprosila, zda bych ji mohla učit už jen já (sdělila mi, že jí moje výuka vyhovuje nejvíc, dtto řekla své mámě). Bohužel to nelze, což je i mně líto. O psících jsem se s ní nebavila, každopádně, na rozdíl od prvního semináře, na ten včerejší už přišla připravená a reagovala na mé dotazy. Mám z ní radost!
K miniprezentu: Já už fakt melu z posledního… Každej den výuka do večera + stále nějaké průšvihy (auto a další). Tudíž jsem si prezent vzala do postele…a nastal průšvih!!! Usnula jsem s ním. Asi tušíte… Ano, šlo o čokoládu!!!🤣 A hooodně velkou a ráno se nacházející skutečně úplně všude! Obávám se, že je i na kočkách!😄 Byla na povlečení, na posteli, dokonce na NTB!!! A samozřejmě já měla čokoládu na všech možných i nemožných částech těla, čert mi byl dlužen takovéto dárky!!!😂🤣
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 23.03.2024, 12:41:08
🤣
Ještě bych ale potřebovala čistící firmu, vyprání povlečení atd.😀
Jinak mně se ale totéž stalo kdysi v nemocnici. Při hospitalizaci. A nenapadlo mě nic blbějšího než v noci jít povlečení do koupelny prát. Ráno bylo vše mokré, stejně to hnědé zůstalo a moje vysvětlení, že jsem prala čokoládu z povlečení bylo vzato s významným pozdvižením obočí!!!🤣
jsou i horší věci, se kterými se dá spát. jako dítě jsem jednou usnula s rajským jablkem (nedoporučuju) a taky s pečlivě sesbíranými kuličkami rtuti (všechny přes noc zmizely) a občas někdo usne s cigárem a to jsou pak teprve věci.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 23.03.2024, 18:59:33
To mi připomíná - měla jsem spolužačku, která v rámci demonstrace toho, že rtuť, a teď cituji, není až tak jedovatá, vypila teploměr. Prý jí pak bylo trochu špatně a měla průjem, jinak dobré. Dýchat to je prý horší, takže ty Vaše vysublimované kuličky mohly napáchat více škody.
Já jednou usnula, když jsem měla dané těsto na kynutí. To jsem pak uklízela celou kuchyň a uznala, že pohádka Hrnečku, vař! je vlastně docela horor. Taky jsem byla na konferenci o globálním oteplování, a když jsem dojela domů a spala u otevřeného okna, ráno jsem se vzbudila - a čuměla na mě andulka. Přiletěla asi tím oknem, musela někomu uletět, ale s plnou hlavou těch dat, jak týráme planetu, jsem si napoprvé pomyslela, že armageddon je blíž, než si myslíme. 😀 Moc fajn je usnout, když hlídám děti, synovce a neteř. Moc rády pak ukazují, co stihly, když jsem byla v limbu.