jen drobnost - docela chápu, kam se diskuze rozjela, když to o dvou psech bylo jen nepodstatně. Nestálo by ale z důvodu přehlednosti chovatelského webu to celé téma přejmenovat? Protože pokud někdo bude řešit eventuální soužití psích kluků - z této diskuze se nedozví nic. Takže třeba Sněhové vločky?? Nebo pokec II….
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 19.03.2024, 12:13:22
Jako když jsem před léty chtěla zrušit pevnou linku - taky se dost cukali. Dokonce mi chodily upomínky, že neplatím měsíční paušál. I když jsem jim telefon fyzicky odevzdala. Vyhrála jsem až na třetí pokus.
Nově se bude platit i za telefon, tablet, počítač atp. a taky se to zvedá na 215 cca. Eště neschváleno, ale to voni udělaj v pohodě přes noc, se nebojim. 😀
Markovič má bejt ten kriminalista, co jsem přečetla všecky ty mini knížky, protože jsem byla eště chudší než teď a ty knížky stály 2 Kč?
Jiří Markovič byl náš asi nejznámější kriminalista/vyšetřovatel. Kromě toho, že chytil Hojera, tak třeba ještě Straku…a řadu dalších. Zajímavé je, že sám byl celý život proti trestu smrti. A proslul svým přátelským vztahem k vrahům. Však v tom seriálu jsou autentické záběry, jak jej třeba Hojer bere kolem ramen. Nebo jeli na rekonstrukci vraždy na Slovensko, Hojer cestou zpět v autě usnul a hlavu si položil Markovičovi na rameno! Nejvíc proslulé bylo, když Markovič přivedl Hojera domů ke své manželce a dětem na kávu. To bylo tehdy asi trochu na rozvod.😄
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.03.2024, 12:22:33
Já se vyloženě “těším” až mi za ty roky přijde exekuce!!! Mně totiž na poště řekli, že TV a Rozhlas musí platit každý, kdo má elektřinu. Pak přišla ved. pošty, řekla, že pokud přístroje nemám, tak nic platit nemusím…s tím, že ona to má taky tak a dlouhé roky poplatky neplatí.😀
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.03.2024, 13:34:45
Ale na tom jednom programu je toho mnohem víc než třeba na Skylinku, který je i dražší a navíc je to streamovací program na vyžádání, což je výhoda navíc, mě to připadá jako normální cena.
Ale na tom jednom programu je toho mnohem víc než třeba na Skylinku, který je i dražší a navíc je to streamovací program na vyžádání, což je výhoda navíc, mě to připadá jako normální cena.
O víkendu na to mrknu a jsem zvědavá teda. Třeba nakonec Skylink úplně zruším, kdoví.
Jani a jak to platíš?? Já to platila jednorázově SMSkou a 207,- Kč. Mám Vodafone a každý operátor to má trochu jinak zpoplatněné.
Normálně mi to každý měsíc ztrhnou z účtu. Při registraci jsem zadala číslo karty, tak už to jede automaticky, dokud to nezruším. Já zas nevím, že se dají kupovat nějaké kupony.
Já mám registraci…zřejmě přes https://voyo.nova.cz/ (teda alespoň si to myslím…takové nepodstatný věci nechávám dělat mýho manžela, neb já na to nemám čas a on dřepí u počítače celej den)
Děvčata, ale 159 korun za jeden program, to je přeci drahý jako kráva. 🙄
Takhle….z mého pohledu to na jednu stranu drahý je…jde spíš o to, jak to člověk využije, zda kouká a nebo nekouká. Já VOYO docela využiju. Koukám přes něj na výměny manželek (doufám, že tam ukážou někoho, kdo má doma větší bordel než já😜)…nějakej ten film shlídnem…nebo někdy rozkoukám téměř omylem nějakej přiblblej seriál a pak ho sleduju…hlavně mi to pak jede bez reklam.
Jako my toho platili fakty mraky…2 internetový televize…v obýváku Telly, protože tam máme krabičku od Aplle a ne každá internetová televize na to má apku. Já v ložnici jinou, protože má víc programů než Telly, pak HBO, NETFLIX. DISNEY, VOYO a PRIME video a ještě něco, co už si nepamatuju, jak se to jmenuje, pak si platím PRIMU bez reklam……no a pak přišla bída k Sardullah dom a tak zůstala jedna internetová televize, VOYO, NETFLIX a prima bez reklam.
Největší sranda ovšem je, že jak manžel zrušil HBO a DISNEY, tak nám to defakto už dva měsíce běží, neboť jedni nám to dali jako dárek a druhá platforma zjistila, že máme nějakej přeplatek (ha ha) a tak nám to pustili taky….prostě nás chtějí nalákat zpět.