nepoveze nekdo hyly mexicke schanim samce a dale schanim samici černolicich zeber
Napište co povezete do Kroměříže 17.3.? Já vezu co mi zbylo od poslední burzy. Papoušek patagonský poslední loňský kus a chovný pár alexandrů malých, r. 2014.
Napište co povezete do Kroměříže 17.3.? Já vezu co mi zbylo od poslední burzy. Papoušek patagonský poslední loňský kus a chovný pár alexandrů malých, r. 2014.
nepoveze nekdo hyly mexicke schanim samce a dale schanim samici černolicich zeber
1,0 Karminovy Koupím…777158380
Dovezu bukovou štěpku , krmivo pro čížky ,stehlíky a další pěnkavovité ptactvo. Dále pak carored - barvivo na kanáry.
koupím toho patagonca je ješte volný moje tel775385498
Chci se zeptat nevíte za kolik tam prodávají proso ??? Jezdím tam ale nikdy jsem po tom nešel nebylo potřeba až teď jsem pořídil TCB ANDULKY tak se ptám děkuji za odpověď
Cena prosa je od 11kč do 15kč asi tak.Záleží na barvě,množství a balení.
elon:Cena prosa je od 11kč do 15kč asi tak.Záleží na barvě,množství a balení.
Proso za 11- ? 😄
Já kupují za deset ovšem nikoli na burze.
Koupím papoušek rudobřichý samec 2023 a starší.604 548 494
Přivezu samice zebřiček černolících.
Tel. 776 851 492
Přivezu korey : creamface a pastelface samce, bělohlavá bílá černooká samice.
Vše kr. 2023 z prvních hnízd.
Tel. 776 851 492
Budete na stejném míste jak minule kolega schani samicku černolicou
Zdravim koupim samce Rosely Žlutolici
Tel. 607 036 553 stačí SMS.
skrobisko96:Budete na stejném míste jak minule kolega schani samicku černolicou
Ano.
No za 11 Kč proso už jsem dlouho na burze neviděl. 😉 Nejlevnější tak za 13 Kč. Před 2 měsíci jsem byl v Kroměříži a chtěl koupit proso. Poněvadž jsem prodával ptáky na stole tak jsem šel nakoupit až kolem 8 a už moc neměli. U jednoho tuším po 13 Kč jsem koupil poslední 25 kg a pak měl ještě jeden a ten chtěl za zelené 23 Kč, s výrazem co za to chce jsem se otočil na patě a nekoupil. Co je moc to je moc.
Jinak povezu papoušky nádherné samce, loňské, kroužkované.
Můžu přivést samice papouška nádherného rok 21
Muzes
To jen kdyby měl někdo zájem…
Jo kamarádovi dával dvě sta ve vykupu