Dogdancing mi nic neříká, ale tohle si zaslouží téma. Afgánský chrt na Crufts. Klobouček
Chrt a dogdancing
No oni se ty potvory afgánský nezdaj, ale když se jim chce a při správný motivaci… já teda se svým afgánem tanec nedělala, ale třeba když jsme si “ hráli na cvičák” tak v přesnosti a rychlosti plnění povelů strčil bez problémů do kapsy i mojí ovčandu a bez problémů se třeba na povel naučil chodit zavírat dveře z pokoje na chodbu. Jo jsou to prostě šikulky, když chtějí a když kolem nich neproběhne zajíc.
S afgánem jsem kdysi chodila na výstavní přípravu a ten pohyb to bylo něco, takže ten tanec mě ani nepřekvapuje, nádhera. 👍
Sarah01:S afgánem jsem kdysi chodila na výstavní přípravu a ten pohyb to bylo něco, takže ten tanec mě ani nepřekvapuje, nádhera. 👍
Tak pohyb je jasný,to je elegance sama. Ale ta radost z práce a spolupráce, soustředění…prostě pecka
…..nádhera….děkuju…
….ona ta netradiční plemena jsou občas pecka a velké překvapení například na cvičáku…ale ovčák a maliňak jsou prostě k nepřekonani a dokáží nemožné…ale tahle plemena jsou pak velkým spestřenim na různých akcích kde by je člověk fakt nehledal…
A tak Keliš je oba dokázal porazit, ne? Dávala jste fotku z nějaké soutěže.
….to sice ano… ale na obrany nemáme a stopy plánujeme až od pristiho roku a otázko bude, jak mu to pùjde a zda vůbec…teď děláme vyhledávání předmětů, tak pokud se zadaří a doděláme i druhý a třetí stupeň, tak pak bude pokus o klasické stopování….
Mě před časem nadchlo tohle dogdancing video s foxterierem.
Já miluju Babetku s paní Hybrantovou, tady jenom trénink. Ta fenka je prostě boží 🥰
https://www.facebook.com/100000220285814/videos/pcb.8042339379116658/1105379953916730
Video už není dostupné. Nejspíš nejsem ta správná příjmová skupina.
Už vidím, že to není veřejné, jen pro přátele, ale ten link už mně nešel smazat.
Jo, tlačítko smazat stále postrádáme.