A muže z toho vzniknout mezidruhový kříženec nebo budou vajíčka neoplozená?
Je možné že jsem ho viděl kohouta vlašky pojímat perličku nebo se mi to zdálo poměrně z dálky?
Je možné že jsem ho viděl kohouta vlašky pojímat perličku nebo se mi to zdálo poměrně z dálky?
Možné je všechno.
Já viděla kohouta pojímat bačkoru, takže proč ne perličku?
A muže z toho vzniknout mezidruhový kříženec nebo budou vajíčka neoplozená?
Nemůže.
Děkuji tak to mě uklidnilo protože budu nasazovat kvočnu jakmile začne kvokat. Ale mezidruhový kříženci jsou celkem běžní, u těchto dvou druhů to teda snad nejde.
Jaký vliv by to mělo mít na nasazení kvočny?
“Zaujímavosti Perličky sa môžu krížiť s kurami a dostaneme, síce ďalej neplodné, ale na mäso veľmi kvalitné hybridy. Aj keď ich zaraďujeme medzi hrabavú hydinu, perličky nikdy nehrabú.”
zdroj : http://casopischovatel.sk/clanok/perlicka_domaca-305
Buggyra:Jaký vliv by to mělo mít na nasazení kvočny?
Chci pod kvočnu nasadit perliččí vejce tak aby z toho nebyli bastardi.
Jak?
Jednoduše, vezmou se vejce do ruky a normálně se strčí pod sedící kvočnu..nic na tom není. Žádná ostuda, nikdo neví všechno.
Sobík:Chci pod kvočnu nasadit perliččí vejce tak aby z toho nebyli bastardi.
..tak to by mě také zajimalo😀👍
Jo tak, perliččí vejce pod kvočnu. Takže kdyby kohout s perličkou měli potomstvo, tak z těch perlích vajec oplozených kohoutem že by se vylíhli pod kvočnou ti kříženci. Mno jo, tak uvidíte. Hlavně jestli tu perlici pojímá taky perličák, ale to určitě máte ošéfované, jinak byste je nenasazoval. A jak řečeno, případní hybridi jdou do mrazáku, tak o co jde…
Jenže to je napsané tak, že se vezme perličky vajco oplozené kohoutem kura domácího, nebo kohoutem perličky, dá se pod slepici kura domácího a tam se oplodní slepicí.
Pardon, fakt nerozumím, co se to tu děje. 😀
Kde je to napsáno?
To je přece jasné..moje odpověď,to je trochu ironie😉😀..
Anonymní:Jednoduše, vezmou se vejce do ruky a normálně se strčí pod sedící kvočnu..nic na tom není. Žádná ostuda, nikdo neví všechno.
No, jde o to, proč by z vajec perličky měli být bastardi, když se strčí pod slepičí kvočnu.
Pokud už teda předtím nedošlo k mezidruhovému křížení. Kvočna přece nemá vliv na funkci rostlináře.🙂
🤣🤣🤣👍
Anonymní:Kde je to napsáno?
V příspěvku Sobíka. Možná je jenom nepřesně a zavádějícně napsaný.
tady je to chvílema jak na “besídce zvláštní školy” 😂