Mám trochu starost.
Mám tři psy, desetiletého Guču ( 23 kg), Dorona, dva a půl a 32kg a briardě Frama, deset měsíců a 40kg .
Zatím spolu vycházeli dobře, Dorouš s Framem si spolu hodně hrají a mají se rádi, Guča je takový solitér.
Odjela jsem na dovolenou, psy hlídal kamarád, kterého mají hodně rádi ( soupeří o jeho pozornost) u nás doma. Během doby, kdy jsem byla pryč, Fram po Gučkovi dvakrát vyjel, prý nic dramatického, ale Guča byl otřesený. Kamarád nevypozoroval příčinu , nevšímal si jich, žádné hračky, žádné žrádlo.., stalo se to na schodech, takže možná malý prostor ..
Přemýšlím, co se mohlo stát. Pochopitelně je ve hře Framova puberta, moje nepřítomnost, Gučák byl taky trochu nemocný ( zvracel), kamarád je bral na procházky tak, že bral dva mladší a potom zvlášť Guču. Já to dělám jinak, beru všechny tři společně do přírody a pak cvičím s každým zvlášť .
Teď je situace taková, že Gučák se Framovi vyhýbá, v úzkém prostoru kolem něj nechtěl projít, ale postavení těla nijak submisivní nemá.
Fram se tváří jako neviňátko , ale přistihla jsem ho , jak na Guču blbě čuměl na zahradě, když viděl, že na něj zas blbě čumím já, rozvrtěl ocásek a já nic, já muzikant, jen si tady čuchám .
No nic, nebyla jsem u toho, budu to pozorovat, jen jsem si vám chtěla postěžovat..
Kdybyste někdo měl nějakou zkušenost nebo nápad, budu moc ráda.