Koupili jsme novou klec
andulka snášení vajec

Přidejte ještě foto druhé andulky, jestli máte vůbec pár. Předpokládám, že s odchovy počítáte.
Nenechá se vyfotit,snad to bude stačit
Stačí. Máte dvě samičky. 😎
Ahaa,a přitom jsem je kupovala jako pár,no nevadí, můžu teda přikoupit samce, asi dva že? A co s těmi vajíčky? Už jsou 4

Před koupí je dobré nastudovat základy tj. i rozpoznání pohlaví. Dospělá samička má většinou hnědé ozobí a sameček modré. Do té klece bych 2 páry nedával. V případě odchovu budete mít hodně brzy plno a předejdete tak i zbytečným šarvátkám. Prodejte 1 samičku a kupte 1 samečka. Já osobně bych jim sebral budku, nebo budou snášet do aleluja..

Zdravím, ano přesně jak píše Santi - chce to vyměnit všechny bidla za přírodní(černý bez, vrba, jabloň) a ty hračky vše pryč a to co je na dně, tak to netuším, co to je? A udělejte nové fotky obou, aby se vidělo ozobý! Jinak klec je v pořádku. S pozdravem Zappe
PS: no trochu pozdě🤔
Stačí takhle

Jsou to 2samičky a nechal bych si tu modrou, když tak dobře sedí… a s těma bidélky a sarapatičkami si neděláme srandu a to samé i ty medové i jiné tyčinky jsou nevhodné a škodlivé! Lepší je jim zavěsit klásek senegálského prosa. A v té kleci mějte opravdu jen 1pár. A budku zavěsit na bok klece, aby do ní nešlo přímo světlo, budou mít více klidu. S pozdravem Zappe
Dobře, mockrát děkuji za rady,s pozdravem Ajka

Koukal jsem ještě na ty fotky na PC a na dně máte zřejmě nějaké stelivo. Andulky si hnízdo nestaví. Stačí jim případně pár hoblin do budky a pak pravidelně čistit pokud jsou mladé. Doporučuji to z klece odstranit.