Ahoj. Může ovlivnit zahrabávání bobků vůně steliva v záchodku? Dokud jsme dávali bez vůně zahrabávala a teď dáváme levandulovou vůni a nezahrabává. Může to tak moc ovlivnit chování kočičky nebo to je náhoda.
Může jí ta vůně vadit. Když hrabe, vůně je intenzivnější, tak to nechce dělat. Další fází může být močení a kálení mimo záchod. Dejte zpět to, na které je zvyklá a uvidíte hned, jestli se vaše teorie potvrdí.
ano bohužel budu muset vrátit zpět ozkoušenou variantu aby mi kálela vedle to by ještě tak chybělo. Ale mrzí mě to, takovou radost jsme měli s voňavého záchodku.
Používáme voňavý červený Zverilit, kočky, když jsme přecházeli z jiného, měly možnost volby, v jednom záchodu staré stelivo, v druhém nové a od začátku jej mají rády. Zkuste jinou značku, jinou vůni, třeba najdete kompromis .
Všude hrozně chválili tigerino s vůní dětského pudru a to jsem nedala vůbec. Vůně jarní travičky byla snesitelná, ale Brit excelent bez vůně vyhrál. Trochu mě teď vyděsil Hornbach s cedulí, že kvůli poruše stroje u dodavatele je do odvolání nedostupné, ale zkusím dnes ještě zverimex.
Kocouři jsou tolerantní a jdou do všeho (zkoušeno kukuřičné, cats best, pelety, silikonové a několik druhů bentonitu)
Ale kočka očividně ne. Víte, ono lidská měřítka jsou často jiná než ta zvířecí.
Tak kámoška byla u vytržení, když mi nedávno obstarávala kočky. V záchodě houno jak ruka a komplet celé zaházené natrhanými kousky kuchyňské utěrky!!! Takže to evokovalo prostě použitý toaletní papír. 😀
Ona z toho měla záchvat smíchu, já už menší. Nicméně mě to nepřekvapilo, dělá to Fido, pokud se ke kuchyňské utěrce dostane.
Odpověď na příspěvek uživatele Odberryho z 26.02.2024, 21:25:27
😄
No jo, on roli fakt natrhá na kousky. Nedejbože nechat poblíž třeba účtenky na zemi. Opět je natrhal a po vykonání potřeby (zásadně to dělá jen u velké!!😂) naházel útržky do záchoda.